Lepota

Odluka ćerke Ivane Ivanovića oca ostavila bez teksta: Staša, zar si morala i ti? (FOTO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića u februaru obeležava 19. rođendan

Odluka ćerke Ivane Ivanovića oca ostavila bez teksta: Staša, zar si morala i ti? (FOTO)

Foto: Dalibor Danilović

U pravu lepoticu izrasla je starija ćerka Ivana Ivanovića, što je mišljenje celokupne javnosti. Kose oči i pune usne Staša Ivanović nasledila je od majke, mada će se mnogi složiti da ima i očeve crte lica, pa i njegov karakter.

Pročitajte: "Bože kako liči na tatu!" Ivan Ivanović objavio novu fotografiju mlađe ćerke Lole, sad je već porasla i svi se slažu oko jednog (FOTO)

Instagram

 

Istrajna je starija ćerka Ivana Ivanovića, samostalna, vrlo prodorna, voli ples, poseduje takmičarski duh, a odnedavno ona dosta radi na svom izgledu i stajlingu. Kroz nedelju, dve Staša puni 19. godina i lagano napušta tinejdž, najkomplikovanije i najosetljivije doba svakog čoveka, odnosno žene.

Pročitajte: Prizor koji se ne viđa svaki dan: Nervozni Ivan Ivanović na štakama sa bebom i ženom Anjom na ulici, evo šta ga je izbacilo iz takta

Instagram

 

Za mladu devojku pomenute godine značajne su iz više aspekata, za njeno profesionalno određivanje, sazrevanje, sklapanje novih prijateljstava, pa i korekciju modnog stila, čemu se Staša u poslednje vreme dosta posvetila, a o čemu svedoče fotografije njenih večernjih izlazaka.

Pročitajte: Pred matičara stao u farmerkama: Pogledajte fotografije sa tajnog venčanja Ivana Ivanovića

Foto: Dalibor Danilović

 

Starija ćerka Ivana Ivanovića lagano je odbacila trenerke i dukseve i fokusirala se na košulje, uske kožne pantalone koje ocrtavaju figuru, takođe je u velikoj meri promenila stilizovanje kose, a make up joj je naglašeniji, izazovniji. Promena stajlinga neosporno joj lepo stoji, a šminka je, slažu se svi, samo naglasila njene već istaknute crte lica i lepotu.

 

Komentari (0)

Loading