Lepota

Fotografija u bikiniju otkrila da je Danica Maksimović bila na estetskoj intevenciji: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Danice Maksimović za svaku je pohvalu

Fotografija u bikiniju otkrila da je Danica Maksimović bila na estetskoj intevenciji: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Nebojša Babić

Danica Maksimović važi za jednu od naših najlepših, najzgodnijih i svakako najnegovanijih dramskih umetnica. Nije dozvolila Dana da je vreme porazi, godine rada u mjuziklima naučile su je da je redovan trening pola zdravlja, zbog čega i dan-danas može da se pohvali vitkom linijom, uporedo sa tim bila je umerena u ishrani i uporna u nezi. Izgled Danice Maksimović u osmoj deceniji odličan je u najvećoj meri zahvaljujući njenoj istrajnosti, a tu su i redovne masaže i estetski tretmani za sprečavanje starenja.

Pročitajte: Javnost zanemela: Sreća je došla u dom Danice Maksimović u njenim godinama, u naručju DRŽI BEBU! Čestitamo! (FOTO)

 

 

Sve novo neinvanzivno što se pojavilo na tržištu Dana je probala. Zapravo, praktikovala je sve što odgovara njenoj koži, doprinosi negovanom izgledu, ali ne i njegovoj drastičnoj promeni, što je čest slučaj kod javnih ličnosti. "Pod nož" glumica, navodno još uvek nije otišla, mada najnovija fotografija na njenom "Instagram" profilu, nastala na Maldivima, budi sumnju da je ipak nešto na sebi tog tipa radila.

Pročitajte: Odsad brojim unazad

 

 

U prvi plan na slici iz bazena dok glumica pozira u kupaćem kostimu došle su njene grudi, koje su po mišljenju mnogih većih razmera nego inače. Da li je reč o promeni na koju se Dana u osmoj deceniji  odvažila ili je pak samo u pitanju otptička varka, ugao slikanja, svetlo.. ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading