Celebrity News

Javnost zanemela: Sreća je došla u dom Danice Maksimović u njenim godinama, u naručju DRŽI BEBU! Čestitamo! (FOTO)

Sin Danice Maksimović poznati je reditelj

Javnost zanemela: Sreća je došla u dom Danice Maksimović u njenim godinama, u naručju DRŽI BEBU! Čestitamo! (FOTO)

Otkako je sin Danice Maksimović, poznati reditelj Miloš Lolić, odlučio za početak da otpočne samostalan život u Beogradu, a potom se preseli u inostranstvo dramska umetnica oseća neverovatnu prazninu. Mnogo puta za javnost istakla je da joj jedinac neizmerno fali, a kada samo nagovesti da dolazi kući ona voli da zasuče rukave i napravi mu omiljena jela.

Pročitajte: Zašto bih se stidela? Ovako izgleda stomak žene od 70 godina: Danica Maksimović ponosno u bikiniju (FOTO)

 

 

 

Sin Danice Maksimović pošao je za svojom srećom i pronašao je u Beču, Berlinu... gde je vrlo cenjen i poštovan a glumica ima sve razloge da bude najponosnija majka. Uprkos tome što se u tuđini lepo snašao, pronašao devojku, prijatelje i odane saradnike i već godinama tamo vredno radi Dana ne može da se pomiri sa tim da je od njega udaljena stotinama kilometara. Nedostajanje za sinom ona je zamenila brigom o psu, nemačkom ovčaru Tei, kojoj je poklonila svu svoju pažnju i ljubav. Punih 13 godina kućni ljubimac grejao je srce glumice, a kada je protekle godine preminuo ona je bila neutešna. 

- Moja Tea, moja ljubav i prijatelj, zaspala je zauvek! Trinaest godina radosti, sreće, druženja, uživanja u svakom kutku naše oaze... Bila si ukras našeg dvorišta, najlepši moj cvet kome sam šaputala, koga sam mazila, najnežnija njuščica i šapica, moj čuvar uvek uz kapiju, moja radost kada se vratim kući i repić koji zamaše od sreće. Moje oko bistro i lepo koje me razume. Kada sam bivala umorna, a ponekad i tužna, prilazila si sa šapom da me dotakneš, ohrabriš... Ja sam tebe hrabrila poslednjih dana, borba je bila velika, ali ljubav, nažalost, nije bila dovoljna da učini čudo! Nema reči kojima bih opisala ovu bol i tugu! Nedostajanje će trajati zauvek, dok postojim! Volim te, moja ljubimice lepa -  napisala je na "Instagramu" tada Dana, koja je nedavno našla novu sreću.

Pročitajte: Danica Maksimović otvoreno o borbi s alkoholom: Bila sam na ivici provalije, dnevno sam pila litar i po votke

Instagram

 

Naime, ona je sa pratiocima podelila fotografiju sa novim psom, malenom Zoe i otkrila da se među njima dogodila ljubav na prvi pogled.

Komentari (0)

Loading