Lepota

Ošišala se do glave! Danica Maksimović odsekla svoju bujnu kosu, a danas joj je 70. rođendan! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Frizura Danice Maksimović potpuno je promenila imidž glumice

Ošišala se do glave! Danica Maksimović odsekla svoju bujnu kosu, a danas joj je 70. rođendan! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

S godinama pa i promenom beauty trendova frizura Danice Maksimović pretrpela je određene korekcije, koje su od strane njenih obožavalaca uvek dočakane s oduševljenjem. Dopadala se Dana fanovima i sa mahagoni i sa plavom pa i šatiranom kosom, iste reakcije bile su kada je eksperimentisala s dužinom, a svaku promenu nosila je ponosno i dostojanstveno kako samo ona to zna. 

Pročitajte: Nekada je bio zgodni lekar, da li vam i sad ide uz nju? Pogledajte kako danas izgleda muž Danice Maksimović (FOTO)

Instagram

 

Često su se poslednjih godina mogli čuti hvalospevi na račun njenog izgleda, zašto i ne bi kada glumica, koja je danas kročila u osmu deceniju života, izgleda savršeno. Lice bez dubokih bora, linija gimnazijalke i izvajane noge na kojima bi joj i manekenke pozavidele dolazile su u prvi plan gde god da se Danica pojavi, a ona nije krila da dosta polaže na negu, da se zdravo hrani, kao i da redovno trenira što rezultira fenomenalnom figurom i mladalačkim izgledom.

Pročitajte: Zašto bih se stidela? Ovako izgleda stomak žene od 70 godina: Danica Maksimović ponosno u bikiniju (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Frizura Danice Maksimović desetak godina unazad prošarana je svetlim pramenovima što dodatno doprinosi mladolikosti glumice, o čijim maestralnim ulogama u kultnim serijama se i dan-danas priča, jednako kao o njenoj lepoti.

Pročitajte: Haris Džinović hitno operisan: Melina i deca u strahu

Petar Đorđević

 

Ne postoji osoba koja ne pamti njeno ulešće u projektima kao što su "Žikina dinastija", "Tesna koža", a upravo iz tog perioda nedavno se na društvenim mrežama pojavila jedna Danina fotografija sa kratkom kosom. Šiške, med boja kose i valovi dolaze u prvi plan kao i njena mladost, lepota i atraktivnost naravno, a mnogi će se složiti da se uprkos godinama i zrelošću od tog perioda ona uopšte nije mnogo promenila, kao i da joj kratka frizura odlično stoji.

Pročitajte: Danica Maksimović otvoreno o borbi s alkoholom: Bila sam na ivici provalije, dnevno sam pila litar i po votke

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading