Lepota

Isplivala stara fotografija Tee Tairović: Ovako je izgledala pre intervencija, promena je ogromna (FOTO)

Izgled Tee Tairović na meti je komentara

Isplivala stara fotografija Tee Tairović: Ovako je izgledala pre intervencija, promena je ogromna (FOTO)

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Tea Tairović postala je jedna od najtraženijih i najangažovanijih pevačica svoje generacije, a u prilog tome govori i činjenica da je za jun ove godine najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradu, i to na stadionu Tašmajdan. Gotovo svaki njen nastup do poslednjeg mesta je ispunjen jer kako upućeni tvrde ona pravi žurke za pamćenje, a što se izgleda tiče ona takođe nikoga ne ostavlja ravnodušnim i za isti mahom dobija pohvalne komentare. Pripadnici muške populacije uzdišu za ovom atraktivnom damom koja je poznata i po provokativnijem stilu oblačenja, međutim da se izgled Tee Tairović znatno promenio tokom karijere svedoče fotografije na društvenim mrežama.

Od 2013. godine, otkako se na muzičkoj sceni pojavila, pevačica je mnogo ulagala u sebe u svakom pogledu. Ona nikada nije tajila da je korigovala svoj izgled i da je sada konačno zadovoljna, ali činjenica je da bi je na starim snimcima i fotografijama retko ko prepoznao. 

Pročitajte: Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Instagram

 

Naime, snimak sa njenog gostovanja u jednoj emisiji od pre nekoliko godina postao je viralan na Instagram  platformi i komentari ne prestaju da se nižu, međutim ovog puta mišljenja su podeljenja. 

Pročitajte: Ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju! Šta se dogodilo Marijani Mateus?

youtube printscreen

 

Pre estetskih intervencija i plastičnih operacija, izgled Tee Tairović mnoge je iznenadio, a iako je neosporno da je ona i pre zahvata bila jako lepa, te da nije bilo potrebe da sve to na sebi radi. Tea je naime, tada imala potpuno drugačiji imidž i kovrdžavu kosu, a vidno je da je dosta toga korigovala. Popunila je usne, sredila zube, povećala grudi i promenila frizuru što je doprinelo tome da ovih dana ona bude jedna od komentarisanijih tema.

- Ja sam imala ozbiljan problem sa disanjem, tako da je to možda više bilo pod moranje, ali znate kako - vaše telo, vaša stvar - rekla je jednom prilom na ovu temu Tairovićeva koja ne haje za negativne komentare.

Komentari (0)

Loading