Moda

Ovo mora da je bio poklon iskupljenja: Cakana nakon priče o prevari prošetala obuću koja košta kao nekoliko prosečnih plata (FOTO)

Modni odabiri Dragice Radosavljević Cakane uvek su u fokusu

Ovo mora da je bio poklon iskupljenja: Cakana nakon priče o prevari prošetala obuću koja košta kao nekoliko prosečnih plata (FOTO)

Dragica Radosavljević Cakana neko je ko ume da se obuče i vrlo često dobija pohvale na konto primerenog i prikladnog stajlinga. Pevačica nikada nije krila da je moda njena velika ljubav i da je spremna satima da obilazi radnje, prevashodno u inostranstvu, ne bi li pronašla unikatan, komad koji pristaje njenoj konsituciji i karakteru. Upravo jer im se na taj način pristupalo modni odabiri Dragice Radosavljević Cakane uvek su pun pogodak, a smisao za stilizovanje još jedan razlog je u nizu zbog kog bi, po mišljenju mnogih, mlađe koleginice trebalo da se ugledaju na nju. 

Pročitajte: Unuka Dragice Radosavljević Cakane ekskluzivno za "Story" : Baka ume da bude ZAHTEVNA, neću da me javnost zna samo kao njenu unuku!

Boško Karanović

 

Cakana je takođe vrlo spretna u kombinovanju različitih stilova, što bi se reklo spajanju nespojivog, a visoke potpetice i skupocene kožne tašne nezaobilazna su stavka njenih stajlinga. Čizme koje je pevačica narodne muzike ponela na događaju organizovanom juče od strane kompanije "Gorki list" privukle su veliku pažnju prsutnih, najpre zbog toga što nešto slično u našim komercijalnim radnjama nema da se kupi.

Pročitajte: Umešala se DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila! Pevačica ne želi nikoga da vidi, sve miriše na RAZVOD

Boško Karanović

 

Odmah su krenula nagađanja gde li je mogla da ih pazari, kog li su brenda pa i koja im je cena, a budući da je ona na događaj došla ruku pod ruku sa suprugom pravnikom Nebojšom Negićem, svega nekoliko dana posle afere o navodnoj prevari, mnogi su doneli zaključak da je skupocena obuća zapravo njegov poklon, kao nekakav vid iskupljenja.

Komentari (1)

Loading
Sofi

21:39 07.11.2022

A on botoksiran, iskvarcan i ofarban sa nasadjenom kosom.