Lepota

Sada je potpuno plava baš kao mama: Nika Tošić promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Promena Nike Tošić je neverovatna

Sada je potpuno plava baš kao mama: Nika Tošić promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića sve češće je tema domaćih portala, a iako nikada nije želela preterano da se ističe, svojom prirodnošću i iskrenošću osvojila je srca mnogih. Sasvim spontano, postala je vodeća zvezda svog uzrasta na društvenim mrežama, posebno Tik-Toku, a njene objave izazivaju sve više pažnje i postaju sve komentarisanije. Iako je pop diva više puta isticala kako je njena mlađa mezimica naklonjena sportu i nauci, u poslednje vreme kod tinejdžerke su sve primetnija interesovanja za modne trendove, a promena Nike Tošić koja je sada usledila, upravo je to i dokazala.

Sudeći po snimcima koje objavljuje, ova popularna trinaestogodišnja devojčica postala je pravi mali mag za transformaciju, posebno kada su najnoviji "hair" trendovi u pitanju, a svaka promena Nike Tošić izaziva pravu pomamu među njenim vršnjakinjama kojima je na neki način postala i uzor u eksperimentisanju, najviše sa bojom kose.

Pročitajte: Nika Tošić se obratila javnosti i slomila svima srce - Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna devojčica

 

@.nikaspam 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️ #fy ♬ original sound - 🧛🏻‍♀️

 

Upravo je to slučaj i sa najnovijom objavom na kojoj je, pored neospornog talenta za muziku, primetan novi imidž i velika promena Nike Tošić koja je očito usledila po uzoru na mega popularnu mamu, atraktivnu plavušu.

Nika je odlučila da sa dolaskom proleća svoju kosu osveži znatno svetlijim tonovima, a frizuru je takođe drugačije stilizovala i isfenirala na ravno što se posebno dopalo njenim pratiocima koji su složno komentarisali da joj novi imidž savršeno pristaje.

 

Komentari (1)

Loading