Lepota

Dobro pogledajte, ovo je zaista Nika: Karleušina ćerka potpuno promenila imidž, mame tinejdžerki će morati da se istroše zbog ovog trenda

Novi imidž Nike Tošić jedna je od komentarisanijih tema

Dobro pogledajte, ovo je zaista Nika: Karleušina ćerka potpuno promenila imidž, mame tinejdžerki će morati da se istroše zbog ovog trenda

Instagram

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, izrasla je u pravu lepoticu i postala prava tinejdžerka koju modni trendovi sve više interesuju te sa armijom fanova na društvenoj mreži Tik-Tok, na kojoj je najaktivnija ona gotovo svakodnevno deli snimke i fotografije. Da je postala prava zvezda na Internetu govore brojni lajkovi i komentari, mahom devojčica njenog uzrasta kojima je postala uzor, a ništa manje pažnje i reakcija od prethodnih nije izazvala ni najnovija objava, na kojoj je primetna promena i novi imidž Nike Tošić.

Iako u poslednje vreme neretko eksperimentiše sa svojim izgledom, što je po svemu sudeći nasledila od mega popularne mame, Nika sve češće diktira trendove kada je kosa u pitanju, a boja i frizura nešto je čime se ona i ovog puta pozabavila i ogromnom transformacijom pohvalila se svojim pratiocima.

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku - Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

Iz svoje bajkovite sobe, kako smo od nje i navikli, Nika je postavila nekoliko interesantnih snimaka na kojima je u potpuno drugačijem izdanju. Kosu koju je, reklo bi se, nadogradila ili stavila umetke kako bi znatno dobila na dužini, odlučila je i da osveži suncem okupanim pramenovima za koje je dobila mnoštvo komplimenata i svi se slažu da je novi imidž Nike Tošić pun pogodak, kojem će se nesumnjivo prikloniti njene vršnjakinje, ali i starije pripadnice lepšeg pola.

Pročitajte: Nika je ta koja diktira trendove - Karleušina i Duškova ćerka ima novu boju kose i sve tinejdžerke žele da je kopiraju (FOTO)

Inače, u javnosti je opšte poznato u kojoj meri je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića simpatična i duhovita, ali i talentovana za mnogo toga, te na pomenutoj platformi često možemo videti i kako peva i glumi čime takođe oduševljava svoje fanove.

U bajkovitu sobu Nike Tošić zavirite OVDE.

Komentari (1)

Loading
Zorka

10:00 22.02.2023

Da li svi misle da je normalno da se deca od 12, 13 godina farbaju, čupaju obrve...?