Celebrity News

Nika Tošić se obratila javnosti i slomila svima srce: Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna devojčica

Autor: | 15/03/2023

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića već neko vreme zvezda je društvenih mreža

Nika Tošić se obratila javnosti i slomila svima srce: Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna devojčica

instagram printscren

Da je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić od malih nogu posebna i svoja svima je poznato, a pevačica je u više navrata isticala da su je oduvek interesovali sport i nauka, kao i da nije preterano oduševljena kada mora da se slika za novine. Ipak, sa društvenim mrežama nešto je drugačija situacija, Nika je prava zvezda Tik-Toka gde redovno svoju armiju fanova oduševljava interesantnim video zapisima, a jedan snimak sa njom u glavnoj ulozi posebno je privukao pažnju, međutim ne tako lepim povodom.

Nika Tošić, naime, obožava fudbal što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir koliko joj je tata uspešan u tom sportu, međutim, pre nego što se odlučila da trenira isti, oprobala se u odbojci gde je imala prilično loše iskustvo. 

Pročitajte: Nika Tošić pokazala svoj mali raj u vili na Dedinju! Njena soba san je svake tinejdžerke, a tek da vidite garderober (FOTO)

instagram printscren

 

O čemu se zapravo radi popularna mama jednom prilikom je podelila na svom Instagramu, a činjenica da se tinejdžerka susrela sa uvredama na račun svog fizičkog izgleda i viška kilograma, rastužila je mnoge.

- Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam 'okej', išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila - iskreno je ispričala mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u razgovoru sa majkom, koja joj je tom prilikom dala najbolji savet:

Pročitajte: Dobro pogledajte, ovo je zaista Nika - Karleušina ćerka potpuno promenila imidž, mame tinejdžerki će morati da se istroše zbog ovog trenda

- Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila - dodala je Karleuša, te otkrila da je njena ćerka prevazišla sve uvrede, te je srećna i zadovoljna nastavila očevim stopama.

Komentari (1)

Loading
Dušan

17:47 17.03.2023

Naravno da kroz ovako nesto ne treba da prodje niko,pogotovo ne jedno dete. Mada je njena mama i te kako umela da drzi predavanja drugima i bude vrlo neprijatna...neki bi rekli da se to zove karma !!!