Lepota

Promena Milke Forcan će vas šokirati: Da li joj je ova operacija na licu zaista bila potrebna? Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Promena Milke Forcan mnogima je zapala za oko

Promena Milke Forcan će vas šokirati: Da li joj je ova operacija na licu zaista bila potrebna? Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Andreja Damnjanović

Milka Forcan, oduvek je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena na poslovnoj i političkoj sceni Srbije. Godinama je bila najprepoznatljivija žena u svetu biznisa, koji drži u malom prstu, međutim povukla se sa javne scene gotovo preko noći i danas uživa u porodičnom životu sa suprugom Brankom i njihovo dvoje dece. Pored rezultata koje je ostvarila na poslovnom planu, ona nikog ne ostavlja ravnodušnim ni svojom atraktivnom pojavom, a kako ne posećuje javne događaje u meri u kojoj je to činila ranije, određena promena Milke Forcan u izgledu nije mogla sinoć proći neprimećeno.

Naime, beogradska premijera filmskog ostvarenja "Izazov" koja je održana sinoć u Sinepleks Galeriji bila je lep je povod da na crvenom tepihu pored mnogobrojnih poznatih lica ugledamo i gospođu Forcan koja je došla u društvu prelepe ćerke Jovane. 

Nasmejane i vidno raspoložene, dame su privukle sve poglede odabranim stajlinzima, međutim promena Milke Forcan, iako ne preterano uočljiva, mnogima je zapala za oko, pa je samim tim i postala jedna od komentarisanijih tema.

Pročitajte: Sjatili se poznati na premijeru novog Bikovićevog filma - Ko je izgledao sjajno, ko podbacio? A pojavila se i ONA (FOTO)

Boško Karanović

 

U ležernoj i istovremeno elegantnoj toaleti nejna izvajana figura svakako je došla do izražaja, a ono o čemu se takođe priča jeste i lepota ove dame, njen blistav ten, ali i jedno osveženje na licu. Upoređivanjem njenih starih fotografija sa ovom najnovijom, reklo bi se da je odlučila da uradi malu estetsku intervenciju, tačnije da popuni usne filerima, što je danas postao nezaobilazni trend i nije ništa neuobičajeno.

Da li je ova promena Milke Forcan samo optička varka kojoj je doprineo način na koji je našminkana ili se ona pak podvrgla tretmanu povećanja usana, prosudite sami.

Komentari (0)

Loading