Lepota

Izgled Nikolije Jovanović pretrpeo ogromnu promenu: Da li mislite da joj je zaista bila potrebna ova operacija na licu? (FOTO)

Izgled Nikolije Jovanović pre estetskih intervencija bio je znatno drugačiji

Izgled Nikolije Jovanović pretrpeo ogromnu promenu: Da li mislite da joj je zaista bila potrebna ova operacija na licu? (FOTO)

Instagram

Budući da je ćerka Vesne Zmijanac, jednog od najvećih imena naše muzičke scene, dugo se njeno ime vezivalo za uspešnu majku, međutim vrednim radom, trudom i neospornim talentom, uspela je da se izbori za svoje mesto u svetu muzike i postane jedna od najpopularnijih izvođača među mlađim generacijama. Oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti svojom autentičnošću i stavom, a izgled Nikolije Jovanović takođe je među najkomentarisanijim temama.

Pročitajte: Konačno samostalni - Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

ATA Images

 

Ostvarila se i na privatnom planu i postala majka dve devojčice, međutim karijeru nije zapostavila, naprotiv sve je uspešnija u svom poslu, a važi i za jednu od najatraktivnijih pevačica koju tinejdžerke obožavaju i svaki njen perfektno osmišljen outfit žele da iskopiraju.

Pročitajte: Još jedan TRUDNIČKI STOMAČIĆ na drugoj večeri MAC nagrada! Evo ko čeka bebu, a ko je promašio stajling! Ovo su sve kreacije (FOTO)

Instagram

 

Ipak, da se izgled Nikolije Jovanović godinama znatno izmenio, te da se dosta transformisala u odnosu na svoje početke podsetila nas je ona sama putem Instagrama gde je i objavila svoje stare fotografije iz dvehiljadite godine dok se još nije podvrgla estetskoj hirurgiji, a nije imala ni tetovaže.

Kako je vreme odmicalo, ona nije odolela estetskoj hirurgiji, želela je dosta toga da koriguje kako bi konačno bila u potpunosti zadovoljna sobom, povećala je usne, sredila nos zbog devijacije, a i osmeh je učinila blistavijim o čemu je jednom prilikom i govorila:

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja - Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

- Pre nekoliko godina sam stavila biserno bele zube, i onda sam se pokajala i zamenila ih za vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni i ne planiram da ih radim dok god je moguće. S godinama sam shvatila da što prirodnije to lepše! I nažalost naučila sam se ispravljajući "krive drine" iz mladosti i nakon preterivanja u ranoj mladosti - rekla je Nikolija za "Informer" , a zatim dala savet mladim devojkama:

- Ovo je sada više savet mladim devojkama da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove jer su oni prolazni.

Komentari (0)

Loading