Lepota

Nova frizura Milene Ivanović šokirala sve: Promena je drastična, svi kažu da je više ne prepoznaju (FOTO)

Nova frizura Milene Ivanović osvežila je njen izgled

Nova frizura Milene Ivanović šokirala sve: Promena je drastična, svi kažu da je više ne prepoznaju (FOTO)

Milena Ivanović u poslednje vreme svojim objavama na društvenim mrežama privlači izuzetnu pažnju. Svaki njen korak pomno se prati i komentariše, a njen izgled, to kako se obukla, doterala i našminkala, posebno je interesantno pripadnicama lepšeg pola, dok sa druge strane na njenu atraktivnu pojavu nijedan muškarac ne može ostati ravnodušan. Ovog puta u fokusu je nova frizura Milene Ivanović kojom se pohvalila na "Instagramu" i pobrala brojne komplimente.

Da je srećna i ispunjena žena najbolji je pokazatelj osmeh na njenom licu koji gotovo da ne skida, međutim nova frizura Milene Ivanović dala je posebnu dozu šarma ovoj dami koja zrači nekom posebnom energijom.

Pročitate: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Instagram

 

Kako se može zaključiti na osnovu njene najnovije objave, Milena veoma vodi računa o svom izgledu i utisku koji će u javnosti ostaviti, ona redovno posećuje kozmetičare i frizere i jasno je da ne štedi kada je lepota u pitanju.

Pročitajte: Dom Milene Ivanović je pravi ljubavni kutak za nju i Igora Jurića - Zavirite u stan koji Oliverova porodica želi da joj OTME (FOTO)

 

 

Ovog puta odlučila je da neodoljivim loknama osveži kosu koja je definitivno jedan od njenih aduta, a frizura je savršeno uokvirila Milenino lice, našminkano nešto intenzivnijim make up- om . Suvišno je i govoriti da je na konto novog imidža Milena dobila brojne komplimente, a među brojnim komentarima mogli su se pročitati i oni da blista i da izgleda bolje nego ikada.

Komentari (0)

Loading