Moda

Dekolte je njen zaštitni znak! Milena Popović u nikad izazovnijem izdanju, u komentarima joj pišu da je preterala! Šta vi kažete? (FOTO)

Izgled Milene Popović neretko je na meti različitih komentara

Dekolte je njen zaštitni znak! Milena Popović u nikad izazovnijem izdanju, u komentarima joj pišu da je preterala! Šta vi kažete? (FOTO)

Milena Popović, udovica tragično nastradalog političara Olivera Ivanovića, nedavno je imenovana na sednici Vlade Srbije za državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine, a pažnju domaće javnosti ona ne prestaje da privlači otkako je uplovila u emotivnu vezu sa Igorom Jurićem. Osim toga ono što svima zapada za oko i što nikako ne može proći nezapaženo jeste i izgled Milene Popović koji je iz dana u dan sve atraktivniji.

Milena je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na "Instagramu" gde često svoje pratioce obraduje interesantnim kadrovima iz svakodnevnog života, ali i zanimljivim modnim odabirima koji gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

I ovog puta ona je privukla izuzetnu pažnju pratilaca kojih na pomenutoj mreži broji skoro 80000, a izgled Milene Popović posebno je komentarisana tema, jer je u pitanju jedno veoma izazovno izdanje.

Pročitajte: Koliko sam samo NAIVNA ISPALA - Milena Ivanović progovorila o Igoru Juriću, svi pružaju podršku

 

 

U duhu praznične atmosfere, pozirala je ona pored novogodišnje jelke i to u veoma atraktivnoj i skupocenoj crnoj brendiranoj haljini koju je upotpunila krznenim kaputom u istoj boji. Savršeno stilizovana, Milena je akcenat stavila na bujni dekolte koji po mišljenju mnogih ona u poslednje vreme sve češće ističe. 

Iako je angažovana u politici, Milena od svojih stilskih načela ne odstupa, a većina se slaže da fenomenalno izgleda, da zrači nekom posebnom energijom te da odaje utisak veoma srećne i ispunjene žene.

Komentari (0)

Loading