Celebrity News

Dom Milene Ivanović je pravi ljubavni kutak za nju i Igora Jurića: Zavirite u stan koji Oliverova porodica želi da joj OTME (FOTO)

Dom Milene Ivanović i Igora Jurića komforan je i praktičan

Dom Milene Ivanović je pravi ljubavni kutak za nju i Igora Jurića: Zavirite u stan koji Oliverova porodica želi da joj OTME (FOTO)

Nakon smrti Olivera Ivanovića, njegova vanbračna supruga Milena Popović sa sinom Bogdanom preselila se u Beograd. Po rečima udovice, na Kosmetu za nju i njenog naslednika više nije bilo mesta, stoga se svojevoljno sklonila. Oliverovi sinovi i rođeni brat preuzeli su poslove oko firmi, izdavanja nekretnina, bez želje da malenog Bogdana uključe i prihvate ga kao svog. Ali to im nije bilo dovoljno. Na sudu, prilikom ostavinske rasprave zatražili su da dom Milene Ivanović i malenog Bogdana postane njihov, zbog čega je ona angažovala advokata.

Pročitajte: Dekolte je njen zaštitni znak! Milena Popović u nikad izazovnijem izdanju, u komentarima joj pišu da je preterala! Šta vi kažete? (FOTO)

Instagram

 

Tim povodom oglasila se i za medije.

- Jako mi je žao što ću na ovaj način da spomenem Olivera. Istina je, nažalost, u procesu je ostavinski postupak koji sam ja pokrenula. Ostao je samo stan koji smo Oliver i ja stekli. Njegovi sinovi su obezbeđeni i materijalno i stambeno, a sad hoće ovaj stan koji smo Oliver i ja stekli. Ja sam ponudila kompromisno rešenje, mi ćemo da se odreknemo svega u korist drugih naslednika, a da nama ostane ovaj stan, ali oni to ne žele. Oni znaju da sam ja sa Oliverom kupila taj stan od naših sredstava, i da je taj stan planiran za Bogdana, za sve postoji dokaz - kazala je za TV Prva pre par godina Milena pa dodala da je reč o nekretnini od 60 kvadrata na Banovom Brdu.

Pročitajte: Da li biste imali hrabrosti za ovakav sako? Izgled Milene Ivanović opet na meti osuda, kako se vama dopada? (FOTO)

 

Instagram

 

Instagram

 

Dom Milene Ivanović prekrasan je kutak, moderno uređen. Dnevni boravak krasi siva garnitura, kuhinja je od crnih medijapan elemenata, a trpezarijski sto od punog drveta. Smenjuju se svetlije i tamnije nijanse i sve je stihijski uređeno.

Pročitajte: Milena Ivanović godinama ćutala: Žene me sada najviše osuđuju, a bila sam heroina Srbije dok sam tugovala i bila povučena

Instagram

 

Spekuliše se da sa udovicom Olivera Ivanovića i njegovim naslednikom sve češće baš u ovom stanu vreme provodi Igor Jurić, Milenin emotivni izabranik za kojeg ona tvrdi da je poput oca Bogdanu.

Pročitajte: Otvorila dušu, žene joj zameraju: Nisam prebolela, moram da odem i da se suočim sa njim

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading