Lepota

Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

Goca Lazarević u bikiniju izgleda ovako

Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

Instagram

Pevačica Gordana Lazarević iako je nadomak osme decenije, izgleda perfektno. Pozitivna energija i pozitivan stav po kojem je prepoznatljiva znatno doprinose njenoj mladolikosti, međutim jedna od najvećih dama domaće javne scene može se pohvaliti i sjajnom figurom u šta smo se uverili putem fotografije na kojoj Goca Lazarević u bikiniju ponosno pozira.

Pevačica je veoma aktivna na društvnim mrežama gde sa pratiocima neretko deli trenutke iz svoje svakodnevnice, a često smo u prilici da vidimo fotografije sa njenih odmora na kojima sebi daje oduška i puni baterije pred turneje i nastupe.

Pročitajte: Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o nasilju u porodici

- Mir pronalazim u moru i velikim plavim talasima… Mali predah pred letnju turneju! Vidimo se uskoro dragi ljudi - napisala je ona u opisu fotografije koju je pre nekoliko dana podelila dok u letnjem stajlingu uživa pored mora, a to je bila idealna prilika da se podsetimo i kako Goca Lazarević u bikiniju izgleda.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je NOVI IZABRANIK Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (FOTO)

printscreen

 

U crvenom kupaćem kostimu na bele tufnice, Goca je otkrila svoje adute, a u prvi plan svakako su dospele njene vitke noge na kojima joj i znatno mlađe koleginice zavide.

Preplanuli ten i osmeh na njenom licu učinili su da pevačica izgleda poput devojčice, a pratioci nisu krili oduševljenje te su se i pohvalni komentari mahom nizali.

Komentari (0)

Loading