Lepota

Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

Goca Lazarević u bikiniju izgleda ovako

Bez stida se skinula u kupaći iako je na korak do osme decenije! Pogledajte kako zaista izgleda telo Goce Lazarević bez Fotošopa (FOTO)

Pevačica Gordana Lazarević iako je nadomak osme decenije, izgleda perfektno. Pozitivna energija i pozitivan stav po kojem je prepoznatljiva znatno doprinose njenoj mladolikosti, međutim jedna od najvećih dama domaće javne scene može se pohvaliti i sjajnom figurom u šta smo se uverili putem fotografije na kojoj Goca Lazarević u bikiniju ponosno pozira.

Pevačica je veoma aktivna na društvnim mrežama gde sa pratiocima neretko deli trenutke iz svoje svakodnevnice, a često smo u prilici da vidimo fotografije sa njenih odmora na kojima sebi daje oduška i puni baterije pred turneje i nastupe.

Pročitajte: Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o nasilju u porodici

- Mir pronalazim u moru i velikim plavim talasima… Mali predah pred letnju turneju! Vidimo se uskoro dragi ljudi - napisala je ona u opisu fotografije koju je pre nekoliko dana podelila dok u letnjem stajlingu uživa pored mora, a to je bila idealna prilika da se podsetimo i kako Goca Lazarević u bikiniju izgleda.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je NOVI IZABRANIK Goce Lazarević, više ne želi da ga skriva (FOTO)

printscreen

 

U crvenom kupaćem kostimu na bele tufnice, Goca je otkrila svoje adute, a u prvi plan svakako su dospele njene vitke noge na kojima joj i znatno mlađe koleginice zavide.

Preplanuli ten i osmeh na njenom licu učinili su da pevačica izgleda poput devojčice, a pratioci nisu krili oduševljenje te su se i pohvalni komentari mahom nizali.

Komentari (0)

Loading