Celebrity News

TIK PRED POROĐAJ! Anđelka Prpić objavila vesti koje su RASPLAKALE SVE: Ne mogu više da krijem šta mi Marko radi (FOTO)

Novi dečko Anđelke Prpić nestrpljivo čeka rođenje ćerke ili sina

TIK PRED POROĐAJ! Anđelka Prpić objavila vesti koje su RASPLAKALE SVE: Ne mogu više da krijem šta mi Marko radi (FOTO)

Ata Images

Nedugo od razvoda novi dečko Anđelke Prpić osvojio je srce komičarke, koja o svom emotivnom statusu duži vremenski period nije želela za javnost da priča. Iz tog razloga svi su se iznenadili kada je do medija stigla informacija da je glumica u drugom stanju.

Pročitajte: Otkriven POL BEBE Anđelke Prpić! Oduševljenje ne prestaje, posle sina Jakše glumica će ovog puta roditi... (FOTO)

ATA Images

 

Romansa sa jednim od najboljih prijatelja  bivšeg supruga prerasla je u nešto mnogo više, čega ni sama Anđelka nije bila svesna. Trudnoća je, narodski rečeno glumici  “otvorila oči”, te je radosnu vest da će po drugi put postati majka radosno prigrlila.

Pročitajte: Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

ATA Images

 

Budući da novi dečko Anđelke Prpić šarmantnu umetnicu i voditeljku nije zaprosio o venčanju se još uvek ne priča, što ne umanjuje bliskost i privrženost emotivnih partnera.

Pročitajte: Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

Ata Images

 

Koliko Marka voli nedavno je objasnila interesantnom objavom na Instagramu. Naime, ona je objavila crtanog junaka Džerija kojem srce nesnosno jako lupa, a ispod piše.

- Ja svaki put kad vidim mog dečka.

Pročitajte:Mama se baš potrudila: Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

Instagram

 

Zaljubljeni par uveliko je otpočeo zajednički život, a da li će stati i na ludi kamen ostaje da vidimo. Za sada nestrpljvo iščekuju rođenje bebe, kojoj se možda čak i više od njih raduje Anđelkin sin Jakša.

Pročitajte: Pretužno, posle 23 godine: Zbog ovoga su se razveli Brus Vilis i Demi Mur

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading