Lepota

Milena Popović se skinula u kupaći: Fotografijom izazvala haos, priznaje da ima višak kilograma (FOTO)

Izgled Milene Popović često je tema u medijima

Milena Popović se skinula u kupaći: Fotografijom izazvala haos, priznaje da ima višak kilograma (FOTO)

Izgled Milene Popović mahom nailazi na pozitivne kritike, a kako i ne bi kada je ona jedna pre svega negovana žena koja i te kako vodi računa o svom izgledu i stilu.

Pročitajte: Nova frizura Milene Ivanović šokirala sve - Promena je drastična, svi kažu da je više ne prepoznaju (FOTO)

Često su njene modne kombinacije propraćene pohvalama kako od strane modnih znalaca tako i šire javnosti, posebno pripadnica ženske populacije koje inspiraciju pronalaze u njenom stilu.

Instagram

 

 

Svedeni i elegantani, a istovremeno veoma atraktivni i nimalo dosadni modni izbori koji doprinose da izgled Milene Popović dođe do punog izražaja i te kako privlače pažnju i o njima se naširoko priča, međutim najnovija fotografija koju je ona objavila svedoči da i kada nije skockana, tačnije kada je u kupaćem kostimu i u potpuno prirodnom izdanju ona izgleda zanosno. 

- Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno? - napisala je Milena i stavila svima do znanja da se sjajno oseča u svojoj koži, a nije mnogo vremena trebalo njenim pratiocima da se slože da izgleda odlično, te da minimalni višak kilograma koji joj pojedinci zameraju nimalo nije primetan.

Izgled Milene Popović u kupaćem kostimu za svaku je pohvalu i ne sumnjamo da je mnogima zastao dah kada su ugledali ovaj prizor.

 

Komentari (0)

Loading