Moda

Kratak šorts i sve se vidi: Verica Rakočević se opustila na odmoru, ovo je njena modna kombinacija koja je izazvala haos na Instagramu

Modni izbori Verice Rakočević u fokusu javnosti

Kratak šorts i sve se vidi: Verica Rakočević se opustila na odmoru, ovo je njena modna kombinacija koja je izazvala haos na Instagramu

Mirko Tabašević

Modni izbori Verice Rakočević za ovo leto su kratki šorcevi.

Budući da se modom bavi više od 40 godina logično je što Verica Rakočević gotovo nikada nije bila na udaru kolega modnih stručnjaka.

Pročitajte: Vila na primorju: Pogledajte gde leto provode Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, pogled na dnevnu sobu će vas šokirati (FOTO)

U njene modne izbore niko se nije mešao, smatralo se da za sve postoji logično objašnjenje i umetnički dojam, a svaku kombinaciju bila ona smerna ili slobodna dizajnerka je nosila sa velikim samopouzdanjem i manekenskim držanjem, što je dodatno doprinosilo celokupnom izlgedu.

Petar Đorđević

 

Istina, mnogo više poslovnih eksperimenata Verica je u mladosti sprovodila u delo, s godinama ona se drži jednog pravca, a svoje odevne kombinacije svela je na jednostavne komade, široke majice, suknje, pantalone, uglavnom u crnoj, bež, beloj i sivoj boji.

Pročitajte: Sin Verice Rakočević konačno uslikan: Da li je moguće da joj je ovo sin, njegov izgled će vas šokirati (FOTO)

Modni izbori Verice Rakočević nemaju manu. Klasika je uvek poželjna i najlakše uklopljiva stoga ne čudi što se dame širom naše zemlje ugledaju na nju, a da li će tako ostati i nadalje svi se pitaju nakon Veričine fotografije u šorcu.

Dejan Milićević

 

Kreatorka je već neko vreme na odmoru sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, odakle je fanove obradovala s nekoliko fotografija. Ipak, ona koju je Veljko objavio na svom profilu daleko više prašine je podigla. 

Na njoj Verica pozira u "vrućim pantalonicama", kakve priliče daleko mlađim ženama, ipak ne može se poreći da i njoj stoji prekrasno.

Pročitajte: Stara babetino, vreme je da umreš! Verica Rakočević prijavila stravične pretnje, za ovo nema oproštaja FOTO

Modni izbori Verice Rakočević na fotografiji istakli su izvajane noge dizajnerke, kao i ponos u očima njenog supruga što kraj sebe ima takvu ženu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading