Lepota

Supruga Nemanje Vidića se OŠIŠALA DO GLAVE: Pogledajte kako danas izgleda Ana, nekada najlepša žena fudbalera (FOTO)

Supruga Nemanje Vidića drastično promenila izgled

Supruga Nemanje Vidića se OŠIŠALA DO GLAVE: Pogledajte kako danas izgleda Ana, nekada najlepša žena fudbalera (FOTO)

Profimedia

Supruga Nemanje Vidića domaćoj javnosti postala je poznata kada je 2006. godine u medijima odjeknula vest o predbračnom ugovoru, koji je potpisala kako bi postala gospođa Vidić. Jedna od najlepših žena fudbalera tada je svima stavila do znanja da je novac ne zanima, a od tada do danas dosledno je vodila skroman i povučen život.

O Ani Vidić malo se zna, da je posvećena supruga, koja voli svoju intimu i da je svom mužu podarila tri prekrasna sina.

 

Profimedia

 

 

Iako su fotografije retke, kada god bi se zajedno pojavili o lepoti Ane Vidić pisali su i domaći i svetski mediji. Međutim, neko vreme nismo imali priliku da je vidimo u javnosti, a onda je usledilo pravo iznenađenje.

Pročitajte: Nekada je bila najlepša žena fudbalera, a danas… Žena Nemanje Vidića uslikana posle osam godina, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Supruga Nemanje Vidića društvo mu je pravila na Sportskim igrama mladih u Splitu. Tom prilikom Ana Vidić pokazala je novi imidž. Kosu je ošišala na paž i ponela najpopularniju frizuru ove sezone. Popularni bob stilizovala je loknama, a posebnu pažnju privukla je svojom prirodnom lepotom, koju je istakla minimumom šminke.

 

Instagram printscreen

 

 

Na račun prelepe Ane pristigli su brojni komplimenti, a najviše pažnje posvetio joj je upravo suprug, koji celo veče sa nje nije skidao zaljubljeni pogled

 

 

Komentari (0)

Loading