Celebrity News

Na okupu za Uskrs: Porodica Karleuša Tošić u Dubaiju, fotografija će vas istopiti! Praznici su vreme za ljubav (FOTO)

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo zapalila mreže

Na okupu za Uskrs: Porodica Karleuša Tošić u Dubaiju, fotografija će vas istopiti! Praznici su vreme za ljubav (FOTO)

U jeku ne baš tako prijatnih medijskih spekulacija, koje su se ticale braka pop dive Jelene Karleuše i bivšeg fudbalskog reprezentativca Duška Tošića, naslednica intrigantnih supružnika Atina Tošić potpuno se povukla sa društvenih mreža. Baš kada su svi pomislili da joj se smeši manekenska karijera, te da je komunikacija sa medijima i javnošću zanima, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića odabrala je drugačiji put. 

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku: Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

Aleksić Srđan

 

Budući da je njen debi na modnoj pisti privukao veliku pažnju, te da se pokazala kao veliki profesionalac i neko ko bi se u tom svetu svakako isticao, malo je reći da je sve iznenadila njena želja da sa tim malo uspori, što su roditelji naravno podržali. Jelena je u tom periodu čak isticala da sve čini kako bi njene dve mezimice što bezbolnije prošle kroz buran period za porodicu, što je dovelo do zaključka da Atini i njenoj sestri Niki nije lako zbog povlačanja po medijima. Jedini ispravan korak je bila pauza, koja se zahvaljujući Karleuši nedavno prekinula.

Pročitajte: Otac je rekao svoje: Stigla Duškova reakcija nakon revije na kojoj je Atina bila angažovana kao manekenka (FOTO)

Instagram

 

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića osvanula je na profilu pevačice, a svi su jasno kao dan mogli videti koliko se Atina promenila. Istini za volju, majka i ćerke slikane su s leđa, ali čak i tu moglo se zaključiti u kojoj meri je starija naslednica pop dive izrasla, koliko joj se telo, za svega godinu dana, promenilo, a mnogi su komentarisali da je baš sada pravo vreme da se pozabavi modnim svetom, ukoliko je to zanima.

Pročitajte: Jelena Karleuša iskrena do srži: Duško je, kao svaki tata, uglavnom kasica prasica, ali u jedno se ne meša i hvala mu na tome

Instagram

 

Atina Tošić, sa sestrom i majkom ovih dana uživa na odmoru u Dubaiju, što joj po svemu sudeći vrlo prija. Veruje se da će po povratku u Beograd nastaviti komunikaciju sa svojim pratiocima na Instagramu i Tik-Toku koje je u poslednjih godinu dana zapostavila.

Komentari (0)

Loading