Lepota

Tamara Krcunović zna kako da uklonite podočnjake za 0 dinara! Evo zašto izgleda deset godina mlađe, sve se radi kod kuće

Izgled Tamare Krcunović uvek je besprekoran

Tamara Krcunović zna kako da uklonite podočnjake za 0 dinara! Evo zašto izgleda deset godina mlađe, sve se radi kod kuće

Boško Karanović

Savršen izgled Tamare Krcunović već neko vreme tema je šire javnosti.

Svi se slažu da dramska umetnica izgleda odlično, što u velikoj meri proizlazi iz njenog mladalačkog, vrcavog duha i pozitivnog pogleda na svet.

Pročitajte: Zavirite na rođendansko slavlje Tamare Krcunović- Jedan detalj će vas raspametiti i čestitka od NJEGA (FOTO)

Malog ali svakako učinkovitog udela u tome ima adekvatna nega umetnice, koja je pred 500. izvođenje predstave Hotel 88 pristala da sa nama podeli svoje beauty tajne.

Saznali smo tom prilikom zbog čega je izgled Tamare Krcunović besprekoran i kako je moguće da u svojih 45 godina ona nema niti jednu jedinu boru na licu.

 

 

Podelila je sa nama dramska umetnica svoje trikove kojih se svakodnevno pridržava, otrkila nam je i kako se odnosi prema zdravoj ishrani i treninzima, a dotakli smo se i teme poznatih muškaraca.

Pročitajte: Obožavanje i bezuslovna ljubav- Ovaj muškarac je osvojio srce Tamare Krcunović (FOTO)

Priznala nam je koji joj je kolega izuzetno privlačan, a kojeg smatra ase**ualnim, a spomenula nam je ponešto o svojoj srednjoškolskoj simpatiji.

Šta je sve još na temu lepote i glume Tamara pričala pogledajte u videu ispod.

 

Komentari (0)

Loading