Lepota

Ošišala se NA KRATKO, pa pozirala bez trunke šminke! Verujete li da Nikolija Jovanović sada OVAKO izgleda: Ni muž je nije prepoznao (FOTO)

Kosa Nikolije Jovanović često je izložena promenama

Ošišala se NA KRATKO, pa pozirala bez trunke šminke! Verujete li da Nikolija Jovanović sada OVAKO izgleda: Ni muž je nije prepoznao (FOTO)

Evo kako sada izgleda kosa Nikolije Jovanović.

Urbani stil, način odevanja, stilizovanja i šminkanja, uopšteno imidž Nikolije Jovanović ogromna je inspiracija devojkama koje vode računa o svom izgledu, a posebno onim mladim damama koje žele da budu primećene.

Boško Karanović

 

 

Gotovo ništa od pomenutog, kod popularne izvođaćice modernog zvuka nije uobičajeno i to je nešto što je svakao izdvaja iz mase i zahvaljujući čemu ona ostvalja poseban pečat.

Pročitajte: Izgled Nikolije Jovanović pretrpeo ogromnu promenu - Da li mislite da joj je zaista bila potrebna ova operacija na licu? (FOTO)

Česte transformacije kada je izgled u pitanju kod nje možemo primetiti i to zapravo i nije neko čudo budući da se bavi javnim poslom, a kosa Nikolije Jovanović jedna je od savki sa kojom pevačica neretko eksperimentiše bilo da se radi o dužini, boji ili pak ekstravagantnim frizurama koje su u neku ruku i njen zaštitni znak.

ATA Images

 

 

Iako već neko vreme ćerka Vesne Zmijanac nosi kratku frizuru, malo iznad ramena, promena kojom se pohvalila na "Instagramu" evidentna je, a ona je sa svojim pratiocima podelila i da je odlučila da se u dogovoru sa svojim frizerom češće šiša, kako bi joj kosa bila negovana i lepa, ali i kako bi brže porasla.

Instagram

 

Instagram

 

 

Bez trunke šminke na licu i sa širokim osmehom, pozirala je neposredno nakon što se prepustila rukama stručnjaka, a kosa Nikolije Jovanović odmah je dobila na bujnosti, pa su usledili i komplimenti da je napravila pravi potez.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading