Celebrity News

Kasandra je bila najlepša žena na svetu, a sada... Uslikana bez trunke šminke, pogledajte šta je od nje danas ostalo (FOTO)

Autor: | 14/03/2023

Izgled Kasandre i posle toliko godina ne prestaje da se komentariše

Kasandra je bila najlepša žena na svetu, a sada... Uslikana bez trunke šminke, pogledajte šta je od nje danas ostalo (FOTO)

Promo

Planetarno popularna glumica Koraima Tores koja se proslavila ulogom Kasandre, telenovele koja se kod nas prikazivala devedesetih godina i bukvalno zaludela gledaoce, veoma je aktivna na drušvenim mrežama te putem istih često smo u prilici da vidimo da li se i koliko ona promenila više od dve decenije nakon prestanka emitovanja serije. Na svom Instagram profilu ona često pokazuje svoj stil i način života, a armiju fanova neretko obraduje i fotografijima iz teretane gde u prvi plan dolazi njena izvajana figura te se izgled Kasandre mahom komentariše u superlativu.

Pročitajte: Koraima Tores, popularna Kasandra, moli se za Srbiju (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Iako je već na pragu šeste decenije, latinoamerička lepotica i dalje pleni neverovatnom lepotom, te se čini da je vreme za nju doslovno stalo, a ovog puta odvažila se i da objavi video na kojem pozira bez trunke šminke i svi su iznenađeni koliko glumica izgleda mladoliko.

Njena prirodna lepota, lice bez bora,kao i činjenica da nije podlegla uticaju savremene lepote i podvrgla se estetskim korekcijama izazvala je divljenje među brojnim fanovima koji koriste svaku priliku kako bi izgled Kasandre pohvalili.

Pročitajte: Svi su ga se plašili - Pogledajte kako sada izgleda Randu iz Kasandre, zub vremena je stvarno surov (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

- Kako je lepa Koraima i uvek je puna života", "Večna Kasandra", "Divim se tvojoj lepoti", "Lepa kao i uvek moja Koraima", "Otkrila si tajnu večne mladosti"- samo su neki od komentara koji su se i ovog puta našli ispod njene objave na Instagramu i na koje ona uredno odgovara.

Serija koja ju je proslavila snimala se od oktobra 1992. do maja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja sveta.

Pročitajte: Bila je LEPOTICA za kojom su uzdisali svi, a sad... Evo šta su godine i BOLEST učinili sa Rubi, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Koraima Tores i nakon serije Kasandra bila je veoma aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu. Od 1996. godine je u braku sa kolumbijskim glumcem Nikolasom Monterom sa kojim ima sina Manua Nikoa.

Komentari (0)

Loading