Celebrity News

Važila je za najlepšu glumicu, ali bolest je učinila svoje! Pogledajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Rosalinda iz istoimene serije danas izgleda ovako

Važila je za najlepšu glumicu, ali bolest je učinila svoje! Pogledajte kako danas izgleda Rosalinda, njeno lice je sada kao tuđe (FOTO)

Publika širom Balkana pre više od dve decenije bila je opčinjena čuvenim latinoameričkim sapunicama koje su bile najgledanije na ovim prostorima. Glavne glumice koje su obeležile jednu deceniju televizijskog programa bile su prave lepotice, a među njima je i Talija, poznatija kao Rosalinda iz istoimene serije koja je glumila i u drugim popularnim telenovelama kao što su „Marija Mercedes“, „Marimar“,  „Marija iz predgrađa“...

Pročitajte: Obožavali ste je kao Rosalindu - Čuvena Talija (51) ponovo u javnosti, da li verujete da danas izgleda ovako FOTO

Profimedia

 

Arijadna Talija Sodi Miranda, kako glasi njeno puno ime, rođena je u Meksiku 26. avgusta 1971. godine, a osim glumačke, ona je ostvarila i uspešnu muzičku karijeru sa čak 13 studijskih albuma, pravljenih u klasičnom latinoameričkom pop maniru.

Pročitajte: Kasandra je bila najlepša žena na svetu, a sada... Uslikana bez trunke šminke, pogledajte šta je od nje danas ostalo (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Rosalinda iz istoimene serije, ili jednostavno Talija od 2000. godine je u braku sa bivšim mužem Maraje Keri, milijarderom Tomijem Motolom, koji je takođe i nekadašnji vlasnik kompanije „Sony“ i sa njim je dobila dvoje dece, ćerku Sabrinu i sina Metjua.

Pročitajte: Šta operacije uradiše od ovakve lepotice - Pogledajte kako danas izgleda nekada fatalna Rubi, potpuno je izobličila svoje lice (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Ona za sebe kaže da je veoma zabavna, ali predana i brižna majka, te da je veoma racionalna u granicama koje mora da postavi radi sigurnosti svojih mališana. Posle prvog porođaja obolela je od lajmske bolesti i nakon dvogodišnje borbe odlučila je da ostvari svoj san i rodi drugo dete. Tokom trudnoće napisala je dve knjige - jednu o svom životu i o tome kako prepreke pretvoriti u prilike da se popraviš i sazreš kao ličnost i drugu posvećenu deci i majkama.

Pročitajte: BIo je najlepši princ u Sulejmanu...Smršao 10 kilograma, pustio kosu, od njega ništa nije ostalo! Evo kako sad izgleda princ Mustafa (FOTO)

Profimedia

 

Muzička i televizijska zvezda i te kako je aktivna na društvenim mrežama gde kao veliki ljubitelj životinja često deli slike svojih krznenih prijatelja, a ono što je najprimetnije putem njenih fotografija jeste da izgleda skoro pa isto kao pre nekoliko decenija, a možda čak i bolje.

Pročitajte: Botoks, plava kosa… Nikada nećete prepoznati sultaniju Hatidže, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 Iako će ove godine proslaviti 52. rođendan, Rosalinda iz istoimene serije izgleda znatno mlađe, a mnogi se slažu da po seksepilnosti i zanosnom izgledu, ni mnogo mlađe glumice ne mogu da joj pariraju.

Komentari (0)

Loading