Lepota

Danas važi za najlepšu na Balkanu, a nekad... Pogledajte jedinu fotografiju Džejle Ramović pre nego što je postala poznata

Izgled Džejle Ramović mnoge iznenadio

Danas važi za najlepšu na Balkanu, a nekad... Pogledajte jedinu fotografiju Džejle Ramović pre nego što je postala poznata

Guliver Getty Images

Pevačica Džejla Ramović pobedila je u takmičenju "Zvezde Granda" 2019. godine, kada je i otpočela njena muzička karijera. Međutim, malo ko se seća, da je pre takmičenja u "Zvezdama Granda" ona osvojila prvo mesto i u takmičenju "Neki novi klinci".Izgled Džejle Ramović tada je bio mnogo drugačiji.

Kada se prvi put našla pred kamerama Džejla je bila petnaestogodišnja devojčica, koja je izgledala u skladu sa svojim godinama. Tada je imala tamnu smeđu kosu i nekoliko kilograma viška, ali je bila preslatka devojčica, spremna da ostvari svoje snove.

Pročitajte: Baš NEPRIJATNO - Nina Seničar i Džejla Ramović istog dana u istoj garderobi! Kojoj bolje stoji? ANKETA

Izgled Džejle Ramović se od tada prilično promenio. Ona je sada jedna od najlepših pevačica u regionu, a o njenoj lepoti priča se gde god se pojavi. Danas je njena kosa svetlo smeđa, njena linija besprekorna, a ten savršen. 

TikTok printscreen

 

U međuvremenu Džejla je izgradila i prepoznatljiv stil, kako u muzičkom tako i u vizuelnom smislu, te danas važi za jednu od najelegantnije odevenih mladih dama na domaćoj javnoj sceni.

Komentari (0)

Loading