Lepota

Branka Katić više ne izgleda ovako! Nova frizura joj promenila lični opis: Prekratka je...sinovi i muž je nisu prepoznali (FOTO)

Frizura Branke Katić davnih godina bila je baš u trendu

Branka Katić više ne izgleda ovako! Nova frizura joj promenila lični opis: Prekratka je...sinovi i muž je nisu prepoznali (FOTO)

mirko tabašević

Osim po raskošnom talentu glumica Branka Katić oduvek je bila prepoznatljiva po širokim plavim očima i dugoj gustoj svetloj kosi, povremeno potpuno plavoj, povremeno blago šatiranoj. 

Vremenom za potrebe uloga, ona je boju menjala a sa istim ciljem i frizura Branke Katić, dužina i modeliranje, bili su podložni promeni.

Pročitajte: Pala je na šarm zlatnog vaterpoliste kom nijedna ne bi odolela - Tajna ljubav Branke Katić koju POKUŠAVA DA SAKRIJE (FOTO)

Šarmantna glumica zarad kvalitetnog projekta oduvek je bila spremna na svaku vrstu transformacije, a uprkos dugogodišnjem boravku i radu u inostranstvu njen stav prema glumi nije se mnogo promenio.

Povratak na daske koje život znače Beogradskog dramskog pozorišta mnogo je usrećio Branku, koja od momenta kada je odlučila da se vrati domaćoj sceni živi na relaciji Engleska -Srbija.

mirko tabašević

 

Ni česta putovanja ne padaju joj teško, a za Story je svojevremeno istakla da se uželela pozorišne publike, čemu svedoči činjenica da igra u čak nekoliko vrlo značajnih komada i stalno prihvata nove.

Nedavno je sa kolegama ona premijerno izvela predstavu "1984" Džordža Orvela čiju režiju potpisuje Alia Luke a njen izgled za potrebe te uloge posebno je zaintirigrao širu javnost.

Photo by Jason Merritt Getty Images

 

Frizura Branke Katić ono je što izgled glumice čini drastično drugačijim,

Boja je gotovo slična onoj koju ona lično preferira ali je dužina kao kod sredovečnih dama iz 80-ih godina, a čak ima i uvijene šiške koje su se u to vreme baš tako nosile.

Pročitajte: Branka Katić više nije svedena i smern -: O njenom poslednjem outfitu ne prestaje da se priča (FOTO)

Pretpostavlja se da je u pitanju perika, da Branka nije dozvolila kostimografu baš toliko da eksperimentiše sa njom, ali nikad se ne zna budući da je vrlo posvećena i požrtvovana.

Instagram/bdp

 

Jedno je sigurno, svojim novim izgledom podigla je medijsku prašinu i definitivno zaintrigirala ljude da odu u pozorište i pogledaju komad, a spekuliše se da su njeni sinovi Luis i Džo i suprug Đulijan Farino obećali da će naredni put i oni sedeti u publici i bodriti je.

 

 

Komentari (0)

Loading