Moda

Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći: Bez stida pokazala kako zaista izgleda telo žene koja ima unuče (FOTO)

Kupaći Jelene Bačić Alimpić ostavio bez daha sve na plaži

Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći: Bez stida pokazala kako zaista izgleda telo žene koja ima unuče (FOTO)

Jelena Bačić Alimpić zaljubljenik je u modu, stoga su se neretko ranijIh godina na njoj mogle videti kreacije najeminentnijih domaćih dizajnera. Otkako je otišla sa televizije i posvetila se svojoj prvoj ljubavi pisanju romana, navike u tom pogledu malo je korigovala, istovremeno ostala je dosledna tome da se za važne prilike konsultuje sa prijateljima kreatorima i stilistima.

U privatne svrhe, budući da najveći deo vremena sa suprugom provodi u vikendici, gde ima najveću inspiraciju za stvaranje, Jelena se može videti u takozvanoj opuštenoj varijanti.

Njenom stajlingu najbolje svedoče fotografije objavljene na Instagramu, a jednaku pažnju privukla je nedavno i slika književnice sa plaže. Kupaći Jelene Bačić Alimpić dospeo je tom prilikom u žižu medijskog interesovanja.

Instagram

 

 

Naime, Jelena je otputovala pre par dana sa emotivnim izabranikom Miroslavom Alimpićem na more, a prva slika tokom kupanja završila je na njenom Instagram profilu.

Pročitajte: Sve vreme sam glumila sreću, rekla sam DOSTA: Jelena Bačić Alimpić objavom rasplakala sve, niko nije znao šta joj se dešava u kući

Doduše, vrlo malo se nazire kupaći kostim Jelene Bačić Alimpić, ipak dovoljno da probudi komentare Instagramera i interesovanje medija.

 

Instagram

 

Poznato je da je književnica oduvek besprekorno izgledala. Uprkos dve trudnoće i dva deteta, uprkos godinama i zvanju bake koje tako ponosno nosi Jelena nikada nije dozvolila da zapusti svoj izgled. Redovno je vežbala, hranila se poprilično zdravo te se o njenoj fizičkoj spremi svojevremeno često pohvalno govorilo, dok i danas ona redovno dobija komplimente za stas.

Pročitajte: Šok priznanje Jelene Bačić Alimpić: Dok mi je otac umirao, ja sam...

Još kao mala naučila je bivša voditeljka da zdravlje na usta ulazi, kao i da mu fizička aktivnost doprinosi, stoga je i danas vrlo rigorozna po tom pitanju, a samim tim ona nema problema kada dođe vreme da se skine na plaži i prodefiluje u kupaćem kostimu.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading