Celebrity News

Ćerka Jelene Bačić Alimpić konačno uslikana: Da li je moguće da nam je promaklo da je OVO njena Dunja? (FOTO)

Ćerka Jelene Bačić Alimpić mamu je učinila najsrećnijom na svetu

Ćerka Jelene Bačić Alimpić konačno uslikana: Da li je moguće da nam je promaklo da je OVO njena Dunja? (FOTO)

Pored zavidne višedecenijske karijere kojom se može pohvaliti Jelena Bačić Alimpić nikada nije krila da su njen najveći uspeh dvoje dece koje je izvela na pravi put, a posebno je ona osetljiva kada je u pitanju naslednica Dunja koja već nekoliko godina živi van granica naše zemlje.

Ćerka Jelene Bačić Alimpić, naime,  2019. godine odselila se u Holandiju, grad Ajndhoven, gde je upisala komunikacije na tamošnjem državnom univerzitetu, a njen odlazak spisateljici je veoma teško pao:

Boško Karanović

 

 

- Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima. Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Odjednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno - rekla je ona jednom prilikom i dodala:

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći - Bez stida pokazala kako zaista izgleda telo žene koja ima unuče (FOTO)

- Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu - rekla je Jelena koja ovih dana ne skida osmeh sa lica.

Instagram

 

 

Za njenu radost i neizmerni ponos zaslužna je upravo ćerka Jelene Bačić Alimpić koja je svoje snove i ciljeve u tuđini ostvrarila.

Instagram

 

 

Dunja je naime fakultet završila u roku, a fotke sa svečane ceremonije dodele diploma kojoj su njeni roditelji prisustvovali Jelena je podelila na "Instagramu" i prikupila brojne pohvalne reči:

Instagram

 

 

- Čestitam ti, ljubavi mog života. Hvala ti što si moje srce i dušu ispunila ponosom i radošću. Hvala Bogu  -glasile su reči spisateljice koja zaista ima predivan povod za slavlje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading