Lepota

Biljana Tipsarević se ošišala na kratko! Janko o tome nije bio obavešten, kada ju je video...(FOTO)

Frizura Biljane Tipsarević tema je danaB

Biljana Tipsarević se ošišala na kratko! Janko o tome nije bio obavešten, kada ju je video...(FOTO)

Budući da je godinama više manje ista i u skladu sa modnim trendovima frizura Biljane Tipsarević nikada još nije bila na meti beauty stručnjaka.

Supruga Janka Tipsarevića, otkako je postala popularna, nije mnogo eksperimentisala sa kosom. Opredelila se za svetle tonove, te je tako povremeno bila skroz plava, a povremeno šatirana.

Pročitajte: Emili Tipsarević izrasla u devojku- Nova fotka ćerke Biljane i Janka šokirala sve, zar je prošlo toliko godina? Evo kako sada izgleda (FOTO)

Boju i stilizovanje prepuštala je uvek profesionalcima, a nije tajna da joj neki od najpopularnijih frizera u gradu "rade o glavi" i savetuju je vezano za negu.

Instagram

 

Poznato je da kosa tokom letnjih dana dosta trpi, više nego inače izložena je sunčevm zracima koje je isušuju i oštećuju, stoga je najbolje rešenje s početkom jeseni uraditi tretmane za oporavak krajeva, što je Biljana uradila, a onda se odlučila za nešto drastičniji korak.

Instagram

 

Nakon tretmana revitalizacije i hidratacije donela je odluku da kosu skrati. Sklonila je stepene, koje je vrlo često uvijala, te je sada frizura Biljane Tipsarević potpuno drugačija.

Pročitajte: Nakon 13 godina braka Biljana Tipsarević objavom iz porodičnog doma svima slomila srce- Pogledajte šta mi je muž Janko uradio (FOTO)

Ravna kraća kosa otvorila je lice dizajnerke, koja je prve pozitivne kritike doživela kada se pojavila u svom domu.

Janko je imao samo reči pohvale za odluku svoje supruge, ćerka Emili je takođe priznala da joj se mamina frizura jako sviđa, a i maleni Noa nije imao ništa protiv.

Instagram

 

Nagađa se da je ova majušna, a opet znatna promena usledila sa pripremom nove modne kolekcije koju svi željno iščekuju.

Komentari (0)

Loading