Celebrity News

Nakon 13 godina braka Biljana Tipsarević objavom iz porodičnog doma svima slomila srce: Pogledajte šta mi je muž Janko uradio (FOTO)

Problemi u braku Biljane i Janka Tipsarevića sve su češća tema medija

Nakon 13 godina braka Biljana Tipsarević objavom iz porodičnog doma svima slomila srce: Pogledajte šta mi je muž Janko uradio (FOTO)

Trinaest godina je prošlo otkako su teniser u penziji Janko Tipsarević i njegova supruga, dizajnerka Biljana stali na ludi kamen. Zaljubljeni par to je učinio pred očima velikog broja zvanica među kojima su bili i Novak i Jelena Đoković, a svi prisutni tada mogli su posvedočiti velikoj ljubavi i privrženosti mladenaca. Kada je reč o emocijama tu se još uvek ništa promenilo nije, iako mediji bar jednom godišnje nagoveštavaju da su se problemi u braku Biljane i Janka Tipsarevića stvorili i prete da ih rastave, što je daleko od istine. Supružnici su s godinama sve skladniji, sve čvršći u svom odnosu, a ako se može reći i sve zaljubljeniji jedno u drugo čemu najbolje svedoče njihovi postupci.

Pročitajte: Da li ćete je prepoznati? Ovako je Biljana Tipsarević izgledala kad je srela Janka (FOTO)

Instagram

 

Bivši sportista, danas vlasnik teniskih akademija širom sveta, nema običaj da takve stvari deli sa medijima i javnošću, Biljana s druge strane voli da se pohvali lepotom svoga braka i divnom porodicom, kao i gestovima koje jedno drugome priređuju.

Pročitajte: Da li biste vi OVO uradili sa svojom kosom: Biljana Tipsarević šokirala odlukom da dugu, negovanu frizuru načini drugačijom (FOTO)

Instagram

 

Tako je juče objavila fotografiju sa prekrasnim buketom koji je dobila od supruga, a njene reči u opisu sve su raznežile. 

- Kad kuća miriše na ljiljane jer je moj muž romantičan - napisala je dizajnerka pa u produžetku dodala srce čime je brojna nagađanja, između ostalog i to da problemi u braku Biljane i Janka Tipsarevića postoje, jednim potezom srušila.

Pročitajte: Sose u Dubaiju: Jelena bin Drai ugostila poznatu Srpkinju, mnogi nisu znali da su bliske FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading