Lepota

Bez šminke i glamura: Ovo je pravo lice Emine Jahović! (FOTO)

Pravo lice Emine Jahović bez glamura, šljokica i šminke... Ovaj prizor u potpunosti će vas oduševiti. Pop zvezda pokazala je i njenu prirodnu kosu...

Bez šminke i glamura: Ovo je pravo lice Emine Jahović! (FOTO)

Emina Jahović, pop zvezda pre nekoliko mesec uspešno je lanisrala svoju prvu beauty liniju. Bez obzira na to što je često pod svetlima reflektora, ne ustručava se i da pokaže kako njena koža i lice izgledaju bez trunke šminke.

Modni okršaj srpskih lepotica: Emina Jahović ima savršene noge, ali ovaj dekolte je bio bomba!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pravo lice Emine Jahović - Sve je začudila njena kovrdžava kosa

Glamur ponekad ume da bude veoma naporan, pogotovu ukoliko ste često pod teškom minkom i jakim svetlima koje zahtevaju jaku i dramatičnu šminku. Period bez nastupa i koncerata poznate dame koriste da u potpunosti odmore svoje lice, a jedan takav beauty momenat pokazala je i Emina Jahovič na svom „Instagram” profilu. 

Osim lica bez šminke, pop diva pokazalaje svoju prirodnu kovrdžavu kosu koja je mnoge iznenadila. 

Emina Jahović progovorila o 30 dadilja svojih sinova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Ovo je moj prirodan izgled kosa. Nikada nisam volela lokne, šta vi mislite? - glasilo je pevačicino pitanje na koje je dobila pregršt divnih komplimenata, 

Mnogi nisu znali da Emina ima prirodne lokne, budući da joj je kosa stalno ravna ili vezana u punđe, koje obožava. Ona je svojevremeno govorila o tome kako neguje svoju kosu: 

- Svakih mesec i po dana skraćujem krajeve, jer je to veoma važno za zdravlje kose. Zbog posla sam prinuđena da je "mučim", posebno da je peglam, što nikako nije dobro, pa zato nastojim da je odmorim kad god mogu. Koristim Kerastase preparate.

Šta vi mislite? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Komentari (1)

Loading
Karamazova

09:53 15.01.2021

Aha. Na pravom licu bez glamura je samo baza, prajmer, tečni i kameni puder i malo rumenila. Fali bronzer, hajlajter, iluminator i fiksator.