Lifestyle

Milica Milša smršala preko 15 kilograma! Otkrivamo tajni sastojak njene dijete: Kiilogrami se tope ko ludi...(FOTO)

Dijeta Milice Milše urodila je plodom

Milica Milša smršala preko 15 kilograma! Otkrivamo tajni sastojak njene dijete: Kiilogrami se tope ko ludi...(FOTO)

Privatni album

Među zvanicama Story Celebrities Only powered by Somersby partija našli su se i Milica Milša i Žarko Jokanović. Skladni supružnici ukazali su nam čast svojim dolaskom i ulepšali slavlje, a koliko ih publika širom zemlje voli svedoči to što su se kolege novinari utrkivali ko će od njih pre uzeti izjavu i to posle objaviti. Glumica i dramaturg čitave večeri bili su u fokusu, ipak njhov dolazak i šetnja crvenim tepihom poseban utisak je ostavila na sve prisutne, najpre zbog Miličnog novog izgleda. Dijeta Milice Milše urodila je plodom, što su svi primetili i pohvalili njen negovan i zdrav look, a predivna haljina do članka to je dodatno naglasila.

Pročitajte: Sve vreme smo živeli u zabludi: Milica Milša posle 30 godina braka otkrila veliku istinu, učinila je to zbog njega

Dalibor Danilović

 

Kao i uvek fina i ljubazna dramska umetnica i glavna junakinja serije "Zakopane tajne" nasmejala se i zahvalila na upućenim komplimentima, sa konstatacijom da tu ima još posla, međutim, činjenica je da ona već sada odlično izgleda.

Pročitajte: Čokoladni kolač Milice Milše ćete obožavati: Ne peče se i gotov je za manje od 15 minuta (FOTO)

Jelena Simonović

 

Po slobodnoj proceni onih koji su propratili njen ulazak u salu Metropol hotela reklo bi se da je glumica skinula čak 15 kilograma za kratak vremenski period, što je za svaku pohvalu. Dijeta Milice Milše neverovatne rezultate ima, te su svi pohrlili da saznaju nešto više o njenoj ishrani i stilu života, što je trenutno ostala tajna. Ono što se, međutim, već neko vreme zna je da se uprkos tome što ima problema sa kolenima glumica vratila treningu, zapravo plivanju koje je opušta, istovremeno pomaže situaciji sa hrskavicom koju leči već dugi niz godina.

Pročitajte: Čokoladni kolač Milice Milše ćete obožavati: Ne peče se i gotov je za manje od 15 minuta (FOTO)

Boško Karanović

 

Ubrizgavanje krvne plazme jedna je od tehnika koje je Milša probala i bar jednom u par godina ona tretman ponavlja dok je uporedo vrlo uporna i kada su dijete u pitanju. S obzirom na to da važi za istrajnu osobu, veruje se da će željeni, krajnji rezultat, kada je o fizičkom izgledu reč, ona vrlo brzo postići, jedino ostaje da supruga ubedi da prestane sa pripremom predivnih specijaliteta kojima ona ne može da odoli.

Pročitajte: Ovako izgledaju stvarne žene: Milica Milša se bez kompleksa skinula u bikini, komentari je ne zanimaju FOTO

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading