Lepota

Mršavljenje u snu - Supertrikovi do figure iz snova!

Četvorica cenjenih nemačkih doktora, tvrde da je za gubljenje kilograma ključno da se iskoristi sopstveni biološki sat...

Mršavljenje u snu - Supertrikovi do figure iz snova!

Iako zvuči potpuno nerealno da se može smršati običnim spavanjem, autori revolucionarne metode i nove knjige “Mršavite u snu”, doktori Detlef Pape, Rudolf Švarc, Elmar Trunc-Karlizi i Helmut Gilesen daju objašnjenje kako na najbolji način iskoristiti svoj biološki sat za mršavljenje. S programom mršavljenja u snu dolaze njegova dva temelja: insulinska odvojena ishrana i kretanje u ritmu biološkog sata.

story

 

Insulinska odvojena ishrana

Načelo insulinske odvojene ishrane može lako da se sprovede. Pravi odnos hranljivih materija za jutro, podne i veče, tajna je formule vitkosti. Ujutru ima mnogo ugljenih hidrata kako bi se dobila početna energija za dan, u podne je na programu zdrava mešana hrana. Za večeru se polažu temelji za razgradnju masti tokom noći. Mnogo belančevina u kombinaciji s povrćem i salatama, ne samo da vas čine sitim nego i uvode procese koji vam omogućavaju da mršavite i u snu.

Hormoni vitkosti mogu da rade i uzmu potrebnu energiju iz masnih naslaga. Između tri obroka, po teoriji cenjenih doktora, uvek bi trebalo da prođe pet sati. Međuobroci su najstrože zabranjeni. Samo na takav način između obroka može opet da padne nivo šećera u krvi i da se zaustavi proizvodnja hormona debljanja, insulina. U insulinskoj odvojenoj ishrani nije presudno samo ono što jedete nego i kada jedete. Vaš nivo insulina može pasti samo ako između pojedenih obroka prođe pet sati bez ijednog zalogaja.

PROČITAJTE: Danijela Dimtrovska izgleda savršeno: Nikada nisam bila na dijetama, ali ipak postoji jedna tajna

story

 

Kretanje u ritmu biološkog sata

Ko zna kada je koja vrsta kretanja prikladna, taj uključuje "ubrzavač" mršavljenja. Morate samo da podstaknete sagorevanje masti u dinamičnoj svakodnevici i večernjim bavljenjem sportom.

Paket sastavljen od vežbi izdržljivosti, s težištem na metabolizmu i vežbi za izgradnju mišića, biće nepobediv. Rano veče je najprikladnije za trening mišića, a obrok utemeljen na belančevinama pomaže u izgradnji mišića. Efekat vežbi kojima se topi mast i pospešuje izgradnja mišića traje celu noć. Posebno trening snage važi za onaj koji ima visoko naknadno dejstvo sagorevanja. Lezite što pre u krevet i spavajte dugo kako bi hormoni mršavljenja imali dovoljno vremena za svoj marljiv rad. Noćno topljenje masti može se još produžiti laganim treningom pre doručka.

PROČITAJTE: Dijeta koja sadrži ovu namirnicu dovela je Adel na korak do anoreksije?

story

 

Najvažnije činjenice teorije

– Tri “hormona vitkosti”, adrenalin, noradrenalin i hormon rasta, aktiviraju se pravilnom ishranom i kretanjem. Oni otvaraju “izlazna vrata” masnog tkiva i tope naslage masti.

– Gojazne osobe gube težinu prema tipu i postepeno, takođe, ne moraju da se boje jo-jo efekta. Ko ima normalnu težinu, s formulom mršavljenja u snu može dugoročno da održava težinu i spreči bolesti.

– Redovno kretanje kombinovano s vežbama izdržljivosti i izgradnje mišića pospešuje metabolizam.

– U svakodnevnom životu važan je svaki korak. Bez obzira na to penjete li se stepenicama, vozite li se u kancelariju biciklom, odnosno pešačite, ili posle ručka odlazite u brzu šetnju – sve je to savršen početak "vitkog života".

Komentari (0)

Loading