Lifestyle

Ovde su ga posećivale Ana Mihajlovski i Jelisaveta Orašanin: Vikendica Vuka Kostića na Mokroj gori će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Vikendica Vuka Kostića je parče raja na zemlji...

Ovde su ga posećivale Ana Mihajlovski i Jelisaveta Orašanin: Vikendica Vuka Kostića na Mokroj gori će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Vikednica Vuka Kostića, koja se nalazi na Mokroj Gori, nalazi se na savršenom mestu, kako bi glumcu omogućila mir i spokoj. Poznato je da on važi za velikog avanturistu, koji se neretko dotakne i lova i ribolova, te uopšte ne čudi što je rešio da u divljini napravi pravu malu oazu.

Vikednica Vuka Kostića raj kakav niste videli

Zvezda serije "Ubice mog oca" , sve je sredio po svojoj meri, a neretko u vikednici voli da provodi vreme. Lokacija ove kuće nalazi se u jednom od najlepših mesta Srbije, između Tare i Zlatibora.

Pročitajte: Ima neka tajna veza - Milica Pavlović i Vuk Kostić nakon ovoga više neće imati prostora za izgovore (FOTO)

 

 

Takođe, nije ni retkost da ga prijatelji posećuju, pa se u pomenutoj kući organizuju okupljanja, a na trpezi se obično nađe svašta raznovrsno. Osim toga, brvnara ima i prelepu terasu, koja je stvorena za uživanje.

Pročitajte: Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi! Vuk Kostić otkriva da se POVLAČI

 

 

Čitav kutak na padini, među drvećem, daleko od asfalta i gužve potpuno ispunjava glumca koji je jednom prilikom odlučio da će se tamo skroz povući: 

Pročitajte: O Vuku Kostiću znamo sve, ali da li ste videli njegovog brata Nestora? Evo kako izgleda i kojim potpuno drugačijim zanimanjem se bavi (FOTO)

 

 

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta -  izjavio je Kostić prošle godine, prenosi "Zadovljna.rs" .

Komentari (0)

Loading