Lifestyle

Ćerka je zaradila i odužila se roditeljima luksuznom vilom: Pogledajte kako izgleda renovirana Cecina kuća u Žitorađi (FOTO)

Kuća Cece Ražnatović u Žitorađi velelepno je zdanje

Ćerka je zaradila i odužila se roditeljima luksuznom vilom: Pogledajte kako izgleda renovirana Cecina kuća u Žitorađi (FOTO)

Svima je dobro poznato da balkanska diva nije oduvek živela u Beogradu, ali malo ko zna kako izgleda porodična kuća Cece Ražnatović u Žitorađi. Ceca poreklom iz ovog malog mesta u blizini Prokuplja odrasla je sa sestrom Lidijom i roditeljima Slobodanom i Mirom, a i danas se ne stidi svojih korena te sa ponosom priča o svom rodnom kraju.

Iako godinama unazad uživa u raskoši vile na Dedinju, pevačica ne krije koliko je vezana za svoj zavičaj gde se uvek rado vraća kako bi posetila svoje roditelje i prisetila se izbledelih uspomena, a svoju porodičnu kuću je renovirala te je prva asocijacija na ovo zdanje - luksuz.

Pročitajte: Mermer, zlato i luksuzni spa centar - Zavirili smo u raskošni dom Cece Ražnatović (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Dom Veličkovića, velelepna je vila sa visokom ogradom i video-nadzorom,spoljni zidovi su uglavnom u staklu, a mnoštvo zelenila koje je okružuje odaje utisak prave oaze mira i spokoja.

Pročitajte: Blago Željku kakvu baku ima! Zavirite na uskršnju proslavu u domu Cece Ražnatović - Unuku priredila pravu bajku (FOTO)

instagram printscren

 

U kući koju je Ceca adaptirala i uredila po svom ukusu, trenutno živi njen otac Slobodan, dok majka Mirjana više vremena provodi u drugoj kući gde se posvećuje seoskim poslovima.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović lije suze radosnice! Sreća u porodičnom domu ne jenjava - Hvala ti Veljko (FOTO)

instagram printscren

 

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - priznala je Ceca u jednoj od svojih izjava, otkrivajući da bi se rado vratila na selo.

Komentari (0)

Loading