Lifestyle

Luksuz i elegancija, da se vidi moć: Zavirite u dom Dragane Bekvalac, Natašine uspešne starije sestre (FOTO)

Dom Dragane Bekvalac odiše porodičnom toplinom

Luksuz i elegancija, da se vidi moć: Zavirite u dom Dragane Bekvalac, Natašine uspešne starije sestre (FOTO)

Instagram

Najstarija sestra Nataše Bekvalac, Dragana, pevačicina je velika podrška, ostvarena žena koja se uspešno bavi privatnim biznisom, a takođe je i supruga i majka dve ćerke od kojih je jedna mlada muzička zvezda. Popularnost Nataše Bekvalac povlači sa sobom interesovanje i o njenoj porodici i dok je mlađa sestra Kristina takođe poznata u javnosti, starija sestra se ne eksponira preterano. Ono što je poznato jeste da je ona prelepa i atraktivna žena kao i da se porodični dom Dragane Bekvalac nalazi u Novom Sadu gde ona takođe već više od dvadeset godina sa mnogo uspeha vodi salon lepote, a nedavno je otvorila i jedan luksuzno opremljen beauty centar na Novom Beogradu.

Pročitajte: Tetka Dragana nije mogla da obuzda emocije - Sin Kristine Bekvalac je džentlmen od malih nogu (FOTO)

 

 

Dom Dragane Bekvalac njeno je utočište nakon napornog radnog dana, a da je sve savršeno uredila po sopstvenom ukusu i prema potrebama njene porodice mogli smo se u više navrata uveriti putem "Instagram" objava. 

Pročitajte: Sestra Nataše Bekvalac doživela tešku saobraćajnu nesreću, automobil se prevrtao nekoliko puta

 

 

U prelepo uređenom kutku dominiraju pastelne i nežne boje pa je tako dnevna soba u istom tonu sa ogromnom kožnom garniturom koja pruža maksimalnu udobnost čitavoj porodici, ali i Draganinom kućnom ljubimcu kojem je očito sve potaman.

Pročitajte: Popularnu Zoi svi znate, a ova lepotica je druga ćerka Dragane Bekvalac (FOTO)

 

 

Svaki detalj je pažljivo i sa puno ljubavi odabran, a mnoštvo figurica, sveća kao i slika daju ambijentu posebnu toplinu.

Pročitajte: Sestre Bekvalac pozirale s ovim gospodinom - On je njihov anđeo čuvar! (FOTO)

 

 

Raskošan dom Dragane Bekvalac odaje utisak udobnosti i komfora dok neutralni tonovi deluju umirujuće i boravak u istom čine potpuno opuštajućim.

Komentari (0)

Loading