Lifestyle

Kao iz bajke: Ovde žive Kristina i Aleksandar Mitrović, uz veliku zaradu stigao je i luksuzni dom! Detalj iz kupatila svi komentarišu (FOTO)

Dom Aleksandra i Kristine Mitrović njihov je kutak u kom pronalaze mir

Kao iz bajke: Ovde žive Kristina i Aleksandar Mitrović, uz veliku zaradu stigao je i luksuzni dom! Detalj iz kupatila svi komentarišu (FOTO)

Ljubavna priča fudbalera Aleksandra Mitrovića i njegove supruge Kristine traje od rane mladosti, a pre nešto više od godinu i po dana oni su ozvaničili svoju ljubav te upriličili intimnu proslavu u krugu najbližih članova porodice i prijatelja. Sjajni golgeter često je isticao da najveću snagu crpi upravo iz porodice koju pored njih dvoje čine i troje mališana, sin Luka i ćerkice Nađa i Anastasija, te je dom Aleksandra i Kristine Mitrović nesumnjivo uvek ispunjen smehom i dobrim raspoloženjem.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram- rekao je nedavno za medije naš reprezentativac.

Pročitajte: Venčanica Mitrovićeve supruge je drugačija od svih koje ste videli, sa razlogom! Pogledajte privatne fotografije sa venčanja našeg špica

Instagram

 

Poznato je da je naš reprezentativac vlasnik nekoliko nekretnina u Srbiji, a kako ga je profesionalna karijera odvela put Engleske, sa suprugom i decom on je tamo svio svoje gnezdo i može se reći uživa u pravom luksuzu.

Budući da je supruga napadača Fulama veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama, ona neretko sa pratiocima deli trenutke iz svoje svakodnevnice, a na fotografijama možemo zaviriti i u prostrani dom Aleksandra i Kristine Mitrović koji je po mišljenju mnogih opremljen kao iz magazina.

Pročitajte: Venčanica Mitrovićeve supruge je drugačija od svih koje ste videli, sa razlogom! Pogledajte privatne fotografije sa venčanja našeg špica

 

 

Kao dama koja u korak prati sve trendove, Kristina je sa suprugom porodični dom opremlila sa puno stila, pa je tako dnevna soba, centralna prostorija u kući u kojoj svi vole da provode najviše vremena, ispunjena udobnim i modernim nameštajem.

Pročitajte:Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode - Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

 

 

Prostrana porodična oazu idealna je za igre troje mališana, a odlikuju je svetle boje koje razbijaju komadi nameštaja od kvalitetnog drveta.

Pročitajte: Kao da je iz Londona, a ne iz Smedereva! Aleksandar Mitrović angažovao obezbeđenje na venčanju, kum mu je OVAJ fudbaler

 

 

Ogledala su nezaobilazna u svim prostorijama od kojih je ono u hodniku najglomaznije i savršeno postavljeno za selfi fotke zgodne i atraktivne mame.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Tajno venčanje Aleksandra Mitrovića

 

 

Kristina  svojim objavama neretko otkriva i detalje iz luksuznog kupatila prepunog kozmetičkih preparata, šminke i parfema, te je primetno da i te kako vodi računa o nezi lica i tela kao i da maksimalno uživa u braku i glamuroznom životu.

Komentari (0)

Loading