Lifestyle

Pogled puca na ceo grad, dnevna soba kao iz časopisa: Zavirite u novi dom Saške i Đorđa Đokovića, ovakav luksuz nismo dugo videli (FOTO)

Dom Saške i Đorđa Đokovića prostran je i veoma luksuzan

Pogled puca na ceo grad, dnevna soba kao iz časopisa: Zavirite u novi dom Saške i Đorđa Đokovića, ovakav luksuz nismo dugo videli (FOTO)

Đorđe Bukvić, Lazar Kovačević, Nikola Vulikić

Nakon gala svadbe koja je u septembru prošle godine upriličena na crnogorskom primorju, a o kojoj se i danas priča, predivna vest potvrđena je pre nekoliko dana od porodice Đoković, a to je da u dom Saške i Đorđa Đokovića uskoro stižu rode. Naime, snajka Đokovića je trudna što je i podelila na društvenim mrežama, a uprkos činjenici da novopečeni supružnici svoju intimu ne dele preterano u javnosti, ona se pohvalila i kadrovima iz njihovog luksuznog stana.

Sve je spremno za dan kada će u njihov dom stići pojačanje, budući roditelji su svoju oazu mira, tačnije stan u Beogradu na vodi uredeli po svojoj meri i potrebama buduće tročlane porodice, a sada je Saška na svom Instagram profilu podelila delić njihovog "raja". Atraktivna plavuša, naime objavila je nekoliko fotografija koje pokazuju veoma lepo usklađeni enterijer, te je nesumnjivo da njoj u blagoslovenom stanju apsolutno ničeg ne manjka.

Pročitajte: Novak postaje stric! Saška Veselinov konačno pokazala STOMAK DO ZUBA! Trudnoća joj predivno pristaje! (FOTO)

Instagram

 

Dom Saške i Đorđa Đokovića prostran je i veoma luksuzno opremljen, nameštraj je izrađen od najfinijeg drveta i dominiraju svetli tonovi. Svaki detalj je posebno isplaniran i dekorisan, a sa terase se pruža predivan pogled na reku, u kojem mladi bračni par posebno uživa.

Pročitajte: PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

Instagram

 

Posebnu pažnju ipak privukao je žuti papagaj Pipi, koji je čak prisustvovao i venčanju u Beogradu, a zvezda doma svakako je i pudla Zara koja je nedavno napunila godinu dana i kojoj je Saška posebnu objavu posvetila na svom "Instagram" profilu.

Komentari (2)

Loading
Nina

16:57 16.01.2023

Nismo znali da su ovo dvoje tako uspesni i toliko zaradjuju. Ili ce biti da bata Nole drnda d..e po turnirima (sada vec i najnizim) da bi njegova familija luzera i parazita zivela u luksuzu. Kako ce se ovaj luksuz deliti kad se budu jednog dana razvodili?