Lifestyle

Morala je znati za koga se udaje: Pogledajte u kakav stan je Miloš Timotijević doveo svoju novu suprugu, ovde zajedno žive (FOTO)

Dom Miloša Timotijevića moderna je nekretnina

Morala je znati za koga se udaje: Pogledajte u kakav stan je Miloš Timotijević doveo svoju novu suprugu, ovde zajedno žive (FOTO)

Luka Šarac

Dom Miloša Timotijevića po meri umetnika.

Krajem oktobra prošle godine Miloš Timotijević po drugi put je stao na ludi kamen, što je bilo iznenađenje za publiku pa čak i za bliske saradnike glumca, kojima je on zatajio da se razveo od Dunje kraj koje je proveo 13 godina, pa potom iznova oženio Tijanom iz Portugalije.  

Pročitajte:Miloš Timotijević sa novom suprugom uživa u Portugalu: Fotografija sa plaže pokazuje kakva je to ljubav

Instagram

 

Lepa brineta ukrala je srce umetnika koji ju je bez mnogo razmišljanja svega mesec i po dana od početka zabavljanja zaprosio.  Venčanje, zaljubljeni par, obavio je u krugu najbližih prijatelja i kumova, čime se Timotijević pohvalio objavivši na "Instagramu" fotografiju sa prstenom na desnoj ruci uz komentar:"Zauzet".

Pročitajte: BOMBA: Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom! Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Instagram

 

Odmah potom usledile su i slike sa medenog meseca novopečenih supružnika, a nedavno se stvorila prilika da se makar nakratko zaviri u njihovo porodično gnezdo. Glavni krivac za to je niko drugi do dramski umetnik koji je na društvenim mrežama objavio jedan detalj iz svakodnevnice, samim tim njegovi fanovi mogli su se uveriti u to kako i gde on sa novom izabranicom živi.

Pročitajte: Tast mu je čuveni fudbaler, a ni otac Miloša Timotijevića nije ništa manje poznat, dame su ga obožavale FOTO

Instagram

 

Doduše, Miloš je pokazao tek predsoblje, ali čak i na osnovu tok možda čak i najmanjeg dela stana moglo se  zaključiti kako dom Miloša Timotijevića izgleda. Najpre da su skladni supružnici uredili stan moderno, da prevlađuje boja drveta, kao i da u predsoblju imaju ogroman garderober sa ogledalom.

Poklon fotografije venčanja Miloša Timotijevića

 

Komentari (0)

Loading