Lifestyle

Oazu ljubavi zamenio divljinom: Zavirite u porodični dom iz koga je Aleksa Perović posle razvoda otišao direktno u Survajver (FOTO)

Dom Alekse Perovića i njegove bivše supruge Milice oaza je ljubavi za njihove ćerke

Oazu ljubavi zamenio divljinom: Zavirite u porodični dom iz koga je Aleksa Perović posle razvoda otišao direktno u Survajver (FOTO)

Instagram

Dom Alekse Perovića i njegove bivše supruge Milice Pajčin i dalje je oaza ljubavi, kako njihove ćerke Luna i Srna ne bi osetile svu gorčinu koju razvod roditelja sa sobom nosi. 

Iako su Aleksa i Milica na petogodišnji brak stavili tačku, u svom zvaničnom saopštenju o razvodu jasno su istakli da za njih sada počinje novo životno poglavlje u kome će jedno drugom biti najbolji prijatelji.

Upravo zbog toga dom Alekse Perovića, iz koga je otišao direktno u divljinu, kako bi pobedio sebe, odiše još uvek porodičnom toplinom i ljubavlju.

Ceo enterijer živopisno je uređen, a posebno upečatljiv je retro dnevni boravak ispunjen bojama, u kome devojčice svakodnevno bodre oca, koji je trenutno deo crvenog tima u Survajveru.

Pročitajte: Razveo se i doneo novu odluku koja je sve iznenadalila - Aleksa Perović napušta Srbiju, ovo je razlog

Funkcionalna, bela, prostrana kuhinja, mesto je na kome mama i ćerke često udruženim snagama pripremaju ukusne obroke.

Ipak, najlepše mesto u porodičnom domu Perovića je bajkovita soba njihovih devojčica, iz koje se svakodnevno čuje graja i zvonki smeh.

Pročitajte: Bajkovito carstvo Rose i Kate Piale - Spavaću sobu ćerkica Una i Stevan uredili su svojim rukama i nastala je magija (FOTO)

Komentari (0)

Loading