Lifestyle

Bajkovito carstvo Rose i Kate Piale: Spavaću sobu ćerkica Una i Stevan uredili su svojim rukama i nastala je magija (FOTO)

Dom Stevana i Une Piale dobio je najbajkovitiji kutak

Bajkovito carstvo Rose i Kate Piale: Spavaću sobu ćerkica Una i Stevan uredili su svojim rukama i nastala je magija (FOTO)

Dom Stevana i Une Piale, ušuškani mali stan na Dorćolu, sada ima i bajkoviti kutak, koji oduzima dah. Naime, devojčice Rosa i Kata dobile su spavaću sobu, koja je po svemu izuzetak od onih soba koje možete videti na stranicama koje prate trendove u uređenju enterijera.

 

 

Još kada je na svet stigla njihova mezimica Rosa, svoj mali stančić bračni par je prilagodio princezi, a već tada su se svojski potrudili da sami urede njenu sobu. Tata je bio zadužen za krečenje, mama se potrudila oko detalja i Rosa je dobila svoju sobu.

Pročitajte: Una Piale izašla iz porodilišta - Tata nosi Katu, a izgled mame posle porođaja nikome nije promakao FOTO

 

 

Sada je najbajkovitiji kutak smešten u dom Stevana i Une Piale doživeo određenu transformaciju, dekorateri su ostali isti, a osveženje je usledilo kada su saznali da će Rosa u svojoj sobi imati društvo i da na svet stiže njihova druga devojčica. Mala Kata Piale dobila je prelepu spavaću sobu i najbolju cimerku na svetu, svoju sestru Rosu, a njih dve za svoju bajku mogu da zahvale upornosti i trudu svoji roditelja, koji su sami sa svojih dvadeset prstiju, stvorili carstvo za dve preslatke princeze.

 

 

Komentari (0)

Loading