Lifestyle

Verujete li da ovde žive umetnici? Jedan pogled na dnevni boravak Tihane Lazović i Branislava Trifunovića ostaviće vas u šoku (FOTO)

Dom Tihane Lazović i Branislava Trifunovića - pravi umetnički raj

Verujete li da ovde žive umetnici? Jedan pogled na dnevni boravak Tihane Lazović i Branislava Trifunovića ostaviće vas u šoku (FOTO)

Dom Tihane Lazović i Branislava Trifunovića prava je umetnička oaza na Vračaru. Glumački par, koji je od avgusta prošle godie u braku, svoje porodično gnezdo svio je u prostranom saloncu, koji odiše kreativnim haosom, kako i priliči umetničkim dušama.

 

 

Nedavno je glumica raspakovala kofere i počela da uređuje novi životni prostor koji deli sa bračnim partnerom. Dnevni boravak podseća na kombinaciju muzeja i galerije, a ceo prostor ispunjen je knjigama, pločama i umetničkim delima, pažljivo odabranim i sa posebnim značenjem.

Pročitajte: Svega petnaest dana od venčanja Tihana Lazović zavijena u crno! Svi se pitaju zašto više nema osmeha na njenom licu (FOTO)

 

 

Da je u domu na Vračaru stvorila svoju oazu glumica je potvrdila i brojnim snimcima iz dnevne sobe na kojima se vidi da meditira, a harmonija koja vlada između para i prostora u kome borave očigledna je.

 

 

Šarmantni dom Tihane Lazović i Branislava Trifunovića odiše umetničkim skladom i energijom koje njih dvoje imaju na pretek.

 

 

Komentari (0)

Loading