Celebrity News

Ovome se ovako brzo niko nije nadao...Izabranica Baneta Trifunovića otkrila lepe vesti: Dečak je! (FOTO)

Trudna Tihana Lazović - vest je koja se godinama unazad nestrpljivo iščekuje

Ovome se ovako brzo niko nije nadao...Izabranica Baneta Trifunovića otkrila lepe vesti: Dečak je! (FOTO)

Da je trudna Tihana Lazović govorkalo se na početku veze hrvatske umetnice i Baneta Trifunovića. Tada su to bile samo spekulacije koje, na svu sreću, nisu mnogo uticale na glumački par. Naprotiv, interesovanje za njihovu vezu i potreba oboje da intimu sakriju dodatno ih je učvrstila i odnos poboljšala, što je doveo do toga da jedno drugom osim ljubavnici postanu i najbolji prijatelji, rame za plakanje pa i najveća podrška. Korak po korak Tihana i Bane shvatili su da ih jedino daljina razdvaja, ona je tada živela u Zagrebu, on u Beogradu, stoga su sve svoje napore uložili da taj nedostatak nadomeste. U neko doba, a u ime najboljeg rešenja za svoje probleme, otpočeli su zajednički život. Atraktivna Hrvatica preselila se u srpsku prestonicu, a ljubav dvoje umetnika iz dana u dan je rasla i naposletku dovela do braka.

Pročitajte: Kad dođeš u drugu državu i sačeka te OVAKVA svekrva... Otkriveno kako se majka Baneta Trifunovića ophodi prema snaji Tihani (FOTO)

 

 

Iako se nisu odmah odlučili da stanu na ludi kamen, tri godine su se zabavljali, vest da je trudna Tihana Lazović stalno je bila u fokusu očekivanja fanova glumačkog para, što se ni po venčanju nije mnogo promenilo. Dok mnogi iščekuju da čuju to "trudna Tihana Lazović", Bane ponajviše, njegova bivša izabranica Aleksandra Duende pohvalila se lepim vestima na tu temu.

Pročitajte: Branislav Trifunović: Sumnjao sam da su veze između dvoje glumaca nemoguće, a onda me ona demantovala

 

 

Naime, Aleksandra se pre nekoliko meseci porodila i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Oliver. Ne sumnjamo da je Bane čestitao, budući da su nakon kraha emotivne veze ostali prijatelji.

Komentari (0)

Loading