Celebrity News

Svega petnaest dana od venčanja Tihana Lazović zavijena u crno! Svi se pitaju zašto više nema osmeha na njenom licu (FOTO)

Izgled Tihane Lazović urban je i dosta specifičan

Svega petnaest dana od venčanja Tihana Lazović zavijena u crno! Svi se pitaju zašto više nema osmeha na njenom licu (FOTO)

Najviše od raspoloženja zavisi izgled Tihane Lazović, što je zaključak  onih koji su glumicu mogli opaziti na svadbi Mine Sovtić. Supruga Branislava Trifunovića, koja inače važi za osobu vedrih boja i dezena, za venčanje ćerke Anice Dobre obukla je do grla zakopčanu crnu haljinu, ali nije samo po tome ostala upečatljiva. U toku svadbenog veselja, na kom se svirala muzika njoj i njenom senzibilitetu vrlo bliska, nijednom nije ustala da igra, sve vreme je sa čašom u ruci sedela ozbiljna, bez ijednog jedinog smeška.

Pročitajte: Kad dođeš u drugu državu i sačeka te OVAKVA svekrva... Otkriveno kako se majka Baneta Trifunovića ophodi prema snaji Tihani (FOTO)

Instagram

 

Prvo što su mnogi pomislili jeste da se Tihani nešto privatno i vrlo lično dogodilo, te da je zbog toga tužna i neraspoložena. Postavilo se i pitanje izbora zvanica za njenim stolom, a uzet je obzir i njen odnos sa Banetom.  Zapravo mnogi su posumnjali da je prva svađa novopečenih mladenaca dovela do tog njenog stanja i odabira tamne toalete za letnje venčanje.  

Pročitajte: Branislav Trifunović: Sumnjao sam da su veze između dvoje glumaca nemoguće, a onda me ona demantovala

Instagram

 

Izgled Tihane Lazović zasigurno se dosta promenio od momenta kada je Banetu rekla sudbonosno da, njeni fanovi ne mogu da se ne zapitaju gde su nestali onaj entuzijazam i sreća koju je nesebično sa svojim dragim ljudima delila, gde je iščezla ona devojka puna energije i željna dobre zabave i šta je to njenu harizmu moglo da poremeti. Bilo je i onih koji su tvrdili da je moguće da joj jednostavno i samo nije bio dan, što je faza u kojoj svi umemo da se nađemo.

 

Komentari (3)

Loading
Brajna Koy

20:32 06.09.2022

Kad je jadna videla Svekrvu odmah joj je pao mrak na oci

Mery M.

13:47 07.09.2022

Čist hir ili nepoštovanje digađaja! Ako nije bila raspoložena za događaj, trebala je ostati kući!