Celebrity News

Praktična žena IZMENILA LIČNI OPIS: Nataša Pavlović uradila ZAHVAT NA LICU, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Estetske intervencije Nataše Pavlović izazvale pažnju javnosti

Praktična žena IZMENILA LIČNI OPIS: Nataša Pavlović uradila ZAHVAT NA LICU, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

U cilju da izgleda što lepše voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović podvrgava se raznim beauty tretmanima. Neke od njih praktikuje svakodnevno sama kod kuće, ima svoju jutarnju i večernju negu koja daje fantastične rezultate, međutim, to nije dovoljno. Kako s godinama nega mora biti invanzivnija, tonus kože opada, stanjuje se i samim tim se brže stvaraju bore, bivša manekenka fokusirala se na drastičnije tretmane, a sve u cilju očuvanja mladolikog izgleda. Estetske intervencije Nataše Pavlović, često su tema njene emisije, pa i društvenih mreža putem kojih ona pokušava da prirodan način nege približi damama.

Pročitajte: DEVOJČICA JE: Nataša Pavlović sve rasplakala fotografijom, čak ni suprug nije očekivao da će se sada desiti (FOTO)

Promo

 

Vrlo često to su preparati satkani od voća i povrća, izmiksanih tako da daju najbolji efekat, istovremeno voditeljka ume da se zaputi u beauty centar i sa kozmetičkog stola sve Instagramerima dočara, što je učinila i danas.

Pročitajte: Posle 10 godina braka Nataša Pavlović obradovala javnost BEBOM: Ovog puta je DEVOJČICA (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Naime, Pavlovićeva ima svoj omiljeni beauty salon u kojem se godinama unazad neguje, a doktorka zadužena za tretmane i lepotu klijentkinja u svoju centar uvela je najnoviji tretman za podmlađivanje kože, zapravo očuvanja vode, elastičnosti i jedrine na koži lica, što doprinosi sjaju.

Pročitajte: Nije izdržala: Nataša Pavlović uradila PRVU ESTETSKU OPERACIJU, pogledajte kako njeno lice sada izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Reč je o Em face proceduri, koja je vrlo zastupljena u svetu a bazirana je na radiotalasima koje stimulišu mišiće. Estetske intervencije Nataše Pavlović, ova posebno, mnogima se dopadaju, naročito onim damama koje vole prirodne tretmane, a ovaj je baš to.

- Najprirodniji tretman lica koji sam našla kod moje Brankice - napisala je voditeljka ispod fotografije na kojoj pozira prikačena za mašinu, koja će učiniti da ona još lepše izgleda.

Pročitajte: Prelepi dečak! Nataša Pavlović na Dan majki podelila divne vesti: Zvanično je, u kuću nam je stigao... FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading