Lifestyle

Aleksa Balašević napustio Srbiju! Majka Olivera neutešna moli ga da se vrati: Evo u koju državu se preselio i kako mu izgleda dom (FOTO)

Dom Alekse Balaševića - poseban je zahvaljujući pogledu koji se prostire sa terase

Aleksa Balašević napustio Srbiju! Majka Olivera neutešna moli ga da se vrati: Evo u koju državu se preselio i kako mu izgleda dom (FOTO)

Dom Alekse Balaševića sve donedavno bila je porodična kuća u Novom Sadu.

Na velikom imanju u ulici Jovana Cvijica, Aleksa je napravio svoje prve korake, tu su prohodali i njegov otac  deda i pradeda, a to je razlog zbog kog se verovalo da će mladi biznismen poželeti da nastavi tradiciju i sa svojom porodicom ostati tu da živi.

Pročitajte:  Ovo nose samo tatine princeze! Kupaći malene Vere Balašević san je snova, odmah ćete poželeti da ga kupite svojoj deci (FOTO)

Na veliku žalost majke Olivere, udovice Đorđa Balaševića, Aleksa je doneo odluku da krene nekim svojim putem, daleko od njenih skuta.

Instagram

 

On se, ako je verovati, objavama na Instagramu, preselio u Sloveniju, tačnije u Maribor koji naziva svojim novim domom.

Instagram

 

Novi dom Alekse Balaševića u urbanom je naselju, a opet mirnom i okruženom predivnom prirodom.

Opremljen je modernim nameštajem, a odiše porodičnom atmosferom.

Pročitajte:Mala sirena! Vera Balašević ima najslađi kupaći kostim ovog leta, poželećete ga za svoju bebu FOTO

Svoj kutak Balaševićev najmlađi naslednik opremio je u konsultaciji sa suprugom Nikolinom, a sudeći po njegovim šalama na društvenim mrežama stan s prelepom terasom i još lepšim pogledom dopada se i ćerkici Veri.

Instagram

 

 

Jedna fotografija osvanula na Aleksinom profilu svedoči tome kako njegova nekretnina izgleda i gde se tačno nalazi, a komentari fanova su pozitivni.

Komentari (1)

Loading