Celebrity News

Ovo nose samo tatine princeze! Kupaći malene Vere Balašević san je snova, odmah ćete poželeti da ga kupite svojoj deci (FOTO)

Ćerka Alekse Balaševića neodoljivo podseća na oca

Ovo nose samo tatine princeze! Kupaći malene Vere Balašević san je snova, odmah ćete poželeti da ga kupite svojoj deci (FOTO)

Na prvi odmor sa mamom i tatom ćerka Alekse Balašević otputovala je nedavno i to u Sloveniju. Naime, Aleksa i Nikolina poželeli su da vreme provedu u banji i spa centru te su i četvoromesečnu mezimicu, bez koje nigde ne idu, poveli sa sobom. 

Pročitajte: Predivni prizori! Aleksa Balašević organizovao krštenje ćerke u Jerusalimu: Ovo su prvi kadrovi obreda

Privatna arhiva

 

Tročlana porodica vreme provodi najčešće u bazenu, koji malena Vera naprosto obožava. Mada se za bebe njenog uzrasta gotovo ne mogu pronaći kupaći kostimi, sin Đoleta Balaševića i njegova izabranica potrudili su se da smisle najbolje rešenje za mezimicu što je oduševilo i ostale goste hotela, a potom i Instagramere.

Pročitajte: Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Alekse Balašević ponela je predivan, improvizovan kostim, a njen osmeh na licu zbog brčkanja u vodi neprocenjiv je. Sreća i radost prisutni su i kod ponosnih roditelja koji svakoga dana zahvaljuju na poklonu koji su dobili u 22.avgusta prošle godine Verinim rođenjem. Neprocenjiva uloga roditelja oboje ih veseli i sve svoje napore i energiju usmeravaju ka tome da svoju devojčicu odgoje da bude zdrava, vaspitana, a na prvom mestu da joj pruže mnogo ljubavi.

Pročitajte: Prva fotografija male Vere: Ceo svet u jednoj slici

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading