Celebrity News

Aleksa Balašević napustio suprugu i ćerku! Nijedna bajka ne traje zauvek, objavio je i saopštenje na Instagramu (FOTO)

Supruga Alekse Balaševića uzorna je i izuzetno posvećena majka

Aleksa Balašević napustio suprugu i ćerku! Nijedna bajka ne traje zauvek, objavio je i saopštenje na Instagramu (FOTO)

Instagram

Prvi put u medijima supruga Alekse Balaševića pojavila se kada se doznalo da se Đoletov sin verio u Jerusalimu. Tada se govorilo o Nikolininoj lepoti, naivnosti, dobrom srcu i neiskvarenosti kao i planovima za venčanje koji su se zbog koronavirusa i vanrednog stanja obistinili tek nakon godinu i po dana.

Privatna Arhiva

 

Svi su tada pisali o crkvenom obredu kojem su Aleksa i Nikolina pristupili u Hramu Svetog Save u Beogradu, njihovim odevnim kombinacijama pa i svadbenom veselju koje se išćekivalo. 

Pročitajte: Mala Vera je već počela da se modira: Neodoljiv novogodišnji stajling ćerke Alekse Balaševića će vas raznežiti (FOTO)

Obećali su Đoletov naslednik i njegova izabranica da će napraviti žurku za pamćenje, čak je i pozivnica dospela do medija, u međuvremenu supruga Alekse Balaševića se porodila, donela je na svet ćerku Veru, zbog čega je sve još jednom odloženo.

instgaram

 

Po treći put svadbu u drugi plan gurnuli su novi Aleksini profesionalni planovi. Reč je radu na novom filmu, čija se radnja tiče jedne pesme pokojnog Đorđa.

Kasting je već obavljen, snimanje otpočelo, a Balaševićev sin jedinac angažovaniji je nego inače.

Pročitajte: Verin prvi Uskrs: Ovako je porodica Balašević proslavila veliki praznik, kuća u Jovana Cvijića kao iz bajke FOTO

Dosta putuje zbog čega je odsutan od kuće, povremeno on na poslovni put voli da povede suprugu i ćerki, ipak to su retki trenuci.  

Instagram

 

Shvatio je Aleksa da se ne može u potpunosti posvetiti i porodici i poslu zato je juče još jednom sam otputovao, što je podelio i sa fanovima na Instagramu.

Pročitajte: Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

- Opraštanje sa tatom pred put - napisao je Aleksa ispod fotografije na kojoj pozira a mezimicom koja nestvarno liči na njega, a zbog koje će on požuriti da se što pre vrati kući.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading