Lifestyle

Zavirite na imanje Miroslava Miškovića u Rosama: Ovako nešto ste gledali samo u filmovima, jedan detalj u dvorištvu će vas šokirati (FOTO)

Dom Miroslava Miškovića velelepno je zdanje

Zavirite na imanje Miroslava Miškovića u Rosama: Ovako nešto ste gledali samo u filmovima, jedan detalj u dvorištvu će vas šokirati (FOTO)

Dom Miroslava Miškovića u kojem čitava porodica boravi kada je u Crnoj Gori jednostavno ostavlja bez daha.

printscreen

 

 

Biznismen je sebi i svojoj porodici obezbedio bajkovitu nekretninu od oko 600 kvadrata sa mnoštvom pratećih sadržaja koja se nalazi u mestu Rose na crnogorskoj rivijeri.

Instagram

 

 

Dom Miroslava MIškovića, tačnije čitav posed cenjene porodice u kojem svoj deo ima i njegova ćerka Ivana sa suprugom Goranom Karićem jedna je od najvrednijih nekretnina srpske elite u tom kraju te ne čudi što svima zastane dah kada imanje ugledaju.

Instagram

 

 

Ono je površine od oko 1.500 kvadratnih metara, sa centralnom, takoreći rezidencijalnom zgradom, velikim bazenom sa spa-centrom i teniskim terenima.

Instagram

 

 

Prostire se gotovo do same obale, gde oni poseduju sopstvenu plažu, pa je zagarantovano uživanje čitave porodice koja najviše uživa kada je na okupu.

Instagram

 

 

Fotografije koje su osvanule na profilu Miškovićeve ćerke Ivane svedoče savršenom pogledu koji se prostire iz njihove vile na moru kao i to koliko pažljivo oni vode računa da sve bude pod konac uređeno.

Instagram

 

Instagram

 

 

Pogledom na njen "Instagram" nalog imali smo prilike i da saznamo kako se jedan od najbogatijih Srba opušta u morskom ambijentu i u čemu najviše uživa.

Instagram

 

 

Gospodin Miroslav bavi se svojim omiljenim hobijem, a da mu i te kako dobro ide kao i da je zadovoljan ulovom govori njegov široki osmeh.

Instagram

 

 

Poznati kao odlični domaćini Miškovići vole da ugoste i prijatelje na ručku ili pak laganoj večeri specijalno pripremljenim u raskošoj kuhinji koja je dovoljno velikaj da se svi lepo smeste, a na bogatoj trpezi se nesumnjivo nalaze i neki od ovih ukusnih morskih specijaliteta.

 

Komentari (0)

Loading