Lifestyle

Dom Viki Miljković blista kao nikad: Zavirite u luksuzni stan u Beogradu na vodi, ovakvu novogodišnju dekoraciju sanja svaka domaćica (FOTO)

Dom Viki Miljković prelepo je dekorisan pred praznike

Dom Viki Miljković blista kao nikad: Zavirite u luksuzni stan u Beogradu na vodi, ovakvu novogodišnju dekoraciju sanja svaka domaćica (FOTO)

Dom Viki Miljković izgleda bajkovito.

Nakon što se preselila sa periferije bliže centru i obavestila javnost da je novi stan kupila zahvaljujući tome što je postala zastupnik za nekretnine Beograda na vodi, svi su bili radoznali da saznaju čime je to luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi zamenila Viki Miljković. Ona i njen suprug, harmonikaš Taške dve decenije živeli su u kući na dva sprata sa dvorištem, tu su odgajili i sina, a onda su naprasno odlučili da se popnu na visine, što je zagolicalo maštu njihovih fanova i uopšte šire javnosti.  

Pročitajte: Voyage i Nucci kupili stanove kod Popovića! Viki posredovala da mladi reper kupi penthaus (FOTO)

Instagram

 

Novi dom Viki Miljković, tačnije fotografije stana u par navrata osvanule su na pevačicinom "Instagram" profilu i tu je već publika mogla da stekne dojam o kakvoj nekretnini je reč. U prvi plan, tada istakao se neverovatan pogled na reku iz prostranog dnevnog boravka, koji je sada pred praznike pevačica nestvarno lepo dekorisala. Jelku je ukrasila zlatno-crvenim detaljima, velikim cvetovima, lampicama, kuglama, na pod je stavila Deda Mraza i kućiću u snegu, a na vrh jelke zvezdu kao po običaju.

Pročitajte: Moj sin ZBOG NJE PATI: Viki prekinula ćutanje, konačno oštro o Tašketovoj ćerki iz prvog braka i njihovom odnosu

Instagram

 

Novogodišnja dekoracija Viki Miljković privukla je veliku pažnju njenih fanova, koji nisu mogli a da ne prokomentarišu da se estradna umetnica vrlo potrudila. Pitanje je koliko će ona imati prilke u svemu tome da uživa budući da je ovo period kada najviše posla ima i najmanje je kod kuće.

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

01:29 07.12.2022

Zar i ova niska pacavra slavi katolički bozic, već je okitila i namestila sve za slikanje , seljancura. Dzaba joj i soliter ceo u Bgd na vodi, a ne tri stana . Grabi ceo život kao da ima čopor dece, glupa nislijka.